Under Stockholms broar med övernattning på Central Hotel

I vårt paket ”Under Stockholms Broar” har vi kombinerat en mysig hotellvistelse med en båttur som bjuder på en fantastisk upplevelse!

Båtfärden går under tolv broar och ni slussar mellan Saltsjön och Mälaren. Några av broarna ni åker under är Skeppsbron intill Skeppsholmen,  Skanstullsbron som är länken till Södermalm, och Essingeleden.

Mitt i central Stockholm ligger Central Hotel. Här hittar du moderna, färgstarka rum med stark Stockholms-anknytning. Samtliga rum har Carpe Diem-sängar som ger en bra förutsättning för en riktigt god natts sömn. Rainshowers i samtliga badrum tillsammans med en frukostbuffé med stort fokus på kvalitativa och välgörande råvaror ger dig en god start på dagen.

Paketet inkluderar följande

  • Båtbiljett för 2 personer (möjlighet att lägga till extrabiljetter finns)
  • En god natts sömn i våra moderna dubbelrum inredda med Carpe Diem-sängar och nyrenoverade badrum
  • Gratis WiFi
  • Ramlösa, kaffe och te på rummet
  • Generös frukost

Bokning och priser

Detta erbjudande, som inkluderar hotellövernattning på Central Hotel, bokas på tel 08-566 208 00 eller centralhotel@profilhotels.se
Vänligen uppge bokningskod “under Stockholm broar” vid bokningstillfället. Observera att bokningen inte är genomförd eller giltig först den har blivit bekräftad av Central Hotel.

Alla dagar i veckan: Från 755 kr per person med del i Dubbelrum
(ordinarie pris 995kr per person)

Regler och villkor

Erbjudandet gäller för bokning av en natt för två personer i ett Dubbelrum, alla dagar under 2021. Gäller i mån av tillgänglighet och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Det finns ett begränsat antal paket. Önskar du förlänga din vistelse med ytterligare en natt, så ordnar vi det i mån av tillgänglighet.


 

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.