Under Stockholms broar med övernattning på Hotel Riddargatan

I vårt paket ”Under Stockholms Broar” har vi kombinerat en mysig hotellvistelse med en båttur som bjuder på en fantastisk upplevelse!

Båtfärden går under tolv broar och ni slussar mellan Saltsjön och Mälaren. Några av broarna ni åker under är Skeppsbron intill Skeppsholmen,  Skanstullsbron som är länken till Södermalm, och Essingeleden.

Mitt i central Stockholm ligger Hotel Riddargatan. Här hittar du moderna, färgstarka rum med stark Stockholms-anknytning. Samtliga rum har Carpe Diem-sängar som ger en bra förutsättning för en riktigt god natts sömn. Rain-shower duschar i samtliga badrum tillsammans med en frukostbuffé med stort fokus på kvalitativa och välgörande råvaror ger dig en god start på dagen.

Paketet inkluderar följande

  • Båtbiljett för 2 personer (möjlighet att lägga till extrabiljetter finns)
  • En god natts sömn i våra moderna Superior dubbelrum inredda med Carpe Diem-sängar.
  • Gratis WiFi
  • Ramlösa, kaffe och te och espressobryggare på rummet
  • Generös frukost

Bokning och priser

Detta erbjudande, som inkluderar hotellövernattning på Hotel Riddargatan, bokas på tel 08-555 730 00 eller hotelriddargatan@profilhotels.se
Vänligen uppge bokningskod “under Stockholm broar” vid bokningstillfället. Observera att bokningen inte är genomförd eller giltig först den har blivit bekräftad av Hotel Riddargatan.

Alla dagar i veckan: Från 860 kr per person med del i Superior Dubbelrum
(ordinarie pris 1060kr per person)

Regler och villkor
Erbjudandet gäller för bokning av en natt för två personer i ett Superior Dubbelrum, alla dagar under 2022. Gäller i mån av tillgänglighet och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Det finns ett begränsat antal paket. Önskar du förlänga din vistelse med ytterligare en natt, så ordnar vi det i mån av tillgänglighet.


 

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.