Romantisk VIP i Stockholm

Unna dig och hjärtevännen en romantisk vistelse på Hotel Riddargatan i centrala Stockholm och lyxa till det lite extra med vårt romantiska VIP-paket med skumpa, frukt och choklad på rummet!

Låt mor- eller farföräldrarna ta hand om barnen och unna er lite egentid med vårt romantiska VIP-paket. Ersätt vardagsstressen med mousserande vin, frukt och choklad tillsammans med ett härligt avkopplande bad i våra massagebadkar i någon av våra vackra sviter eller ett bubbelbad i våra dubbelrum.

Hotel Riddargatan ligger runt hörnet till populära Stureplan i centrala Stockholm. I kvarteren runt hotellet hittar du Stockholms bästa shoppinggator, restauranger och andra nöjen. Våra receptionister hjälper gärna till med förslag på både nöjen och restauranger – självklart hjälper vi även till med en bordsbokning. 

Utvilade efter en god natts sömn får ni välja om ni önskar avnjuta vår härliga och omtyckta frukostbuffé i vår frukostmatsal, eller om ni vill få roomservice med frukost till rummet så att ni kan stanna kvar i sängen hela morgonen!

Boka

  • Du bokar valfritt rum på Hotel Riddargatan via hemsidan.
  • I steg 2 på bokningssidorna, under Tillval, väljer du sedan Romantisk VIP (680 per rum och dag).

Romantisk VIP inkluderar en flaska Prosecco, färsk uppskuren frukt och choklad. Morgonrock och tofflor finns också att tillgå. Ramlösa, kaffe och te finns på rummen (Espresso i sviterna). En generös frukostbuffé ingår.

Har du frågor är du varmt välkommen att ringa oss på Hotel Riddargatan på 08-555 730 00 eller mejla hotelriddargatan@profilhotels.se. Vänligen uppge bokningskod Utan barn i stan om du inte bokar via hemsidan.

Varmt välkomna till oss!

 

 

Boka rum

  • Stockholm
  • Hotel Riddargatan