Utforska Örebros smultronställen – Bo bekvämt och lättillgängligt på Good Morning Örebro

Örebro ligger mitt i Sverige och är en perfekt utgångspunkt för dagsutflykter. Från Good Morning Örebro når du många smultronställen på bara 30 minuter – här finns något som passar alla. Er picknick, packad i en bekväm ryggsäck, finns färdig att hämta från 11:00 på ankomstdagen!

Vi erbjuder dig fri avbokning fram till kl. 10.00 på ankomstdagen utan extra kostnad. Hotellet har goda parkeringsmöjligheter och erbjuder parkering dygnet runt – veckans alla dagar. Här checkar du in på ett hotell med en välkomnande och positiv atmosfär i en avkopplande miljö.

DETTA INGÅR I ERBJUDANDET

 • 1 övernattning i Standard Dubbelrum/Twin
 • Picknick tillgänglig på ankomstdagen från 11:00, packad i en bekväm ryggsäck. Innehållet i matsäcken är inspirerad av det italienska köket. Du kommer att hitta pastasallad , färsk frukt och något sött att avsluta picknicken med. 
 • Generös frukostbuffé
 • Avgiftsfri parkering för hotellets gäster
 • Och naturligtvis…hjälpsam personal som hjälper dig med förslag på utflyktsmål!

NÄR GÄLLER ERBJUDANDET?

Erbjudandet kan bokas från 21 Juni till och med den 31 augusti på Good Morning Hotel Örebro. Gäller ett begränsat antal rum. Ankomstdagar måndag till söndag. Matsäck och parkeringstillstånd finns tillgängliga på ankomstdagen från 11:00.

BOKA

Du bokar erbjudandet genom att mejla hotellet på orebro@gmorninghotels.se alt ring 019-17 07 07 .

RESER DU MED STORA FAMILJEN?

Boka ett extrarum till tonåringarna för endast 350 kronor per rum och natt, inklusive frukost. Kontakta hotellet direkt för bokning av ett extra tonårsrum.

FÖRSLAG PÅ UTFLYKTSMÅL

Att tänka på: Vissa av aktiviteterna nedan bör förbokas eller kräver biljett. Följ länkarna nedan för mer info och direktbokning.

Nora

 • Trästaden Nora är Bergslagens lilla sagostad. Alldeles intill den glittrande Norasjön, med trånga gränder och färgglada hus finns något för alla. Konst, kultur, friluftsliv och butiker med både nytt och gammalt. Dopp i sjön, dagsfärsk glass och historiska miljöer och platser
 • Vandra i gamla järnhanteringens spår och passera flera välbevarade gruvområden och hyttor från bergslagens storhetstid. Leden är 28 mil lång och sträcker sig från Kloten till Tiveden. För den som vill prova en kortare sträcka finns även rundslingor vars start man enkelt når med bil från Örebro. Eller många varierande utsiktsplatser som tex Rusakulan. Missa inte Pershyttan & Lockgruvan, en av de äldsta gruvorna i Sverige med anor ifrån medeltiden. Under sommaren kan du gå en guidad visning i en av de tidiga järnmalmsgruvorna i Lockgruvan
 • Ta badbåten Plaskus till Alntorps ö, här finns leksaker till barnen i Fritidsbanken, lekplats, minigolf och kiosk och för en härlig heldag för familjen
 • Avnjut dagsfärsk glass på något av Noraglass kaféer eller kiosk
 • Åk Veterantåg på Sveriges första normalspåriga järnväg för personbefordran.

Karlskoga & Degerfors

Här har du nära till vatten och storslagen natur. Du hittar sjöarna Möckeln, Skagen, Ölen, Storbjörken och Lillbjörken. Här finns möjligheter till ett rikt fiske och naturliv.

Kumla

En gång i tiden var Kumla Sveriges centrum för tillverkning av skor och stenarbeten. Idag kan du besöka Skoindustrimuseet och Stenarbetsmuseet för att få uppleva den tiden. Kumla är även en konststad där flera av landets främsta konstnärer finns representerade

 • Kvarntorpshögen, ett populärt utflyktsmål där man kan ta sig an en av Europas längsta trätrappa, njuta av magnifik utsikt eller njuta av konstutställningen ”Konst på Hög”
 • Kumla sjöpark
 • Skoindustrimuséet & Kavat Outlet och fabriksförsäljning

REGLER OCH VILLKOR

Bokningen betalas vid bokningstillfället. Rummet kan ändras eller avbokas fram till klockan 10.00 på ankomstdagen (lokal tid) utan någon kostnad. Vid avbokning senare än 10.00 på ankomstdagen debiteras en kostnad motsvarande första nattens värde. Extra tonårsrum bokas för 530 kr per rum och natt, inklusive frukost, i mån av tillgänglighet samt endast i kombination med existerande bokning och vid samma datum.Picknic ryggsäcken återlämnas till hotellet före avresa.