trotting_horseraces_750x300

V75-travpaket med boende på Calmar Stadshotell

Med vårt V75-travpaket kan du se de populära V75-tävlingarna på Kalmartravet från första parkett och bo bekvämt på Calmar Stadshotell.

I samarbete med Kalmartravet har vi  tagit fram ett  komplett travpaket med boende, entré och trerättersmiddag  till Kalmartravets V75-tävlingar 2017.  Ni bor bekvämt i ett dubbelrum på Calmar Stadshotell, i centrala Kalmar, endast  ca. 5 km från Kalmartravet.

Efter incheckning har ni tid för att koppla av på hotellet.  Slå er gärna ner i biblioteket och njut av vår uppdukade te och kaffe buffé med frukt och kaka. En spännande visstelse utlovas  där ni följer travtävlingarna från första parkett med god mat och dryck  i Kalmartravets  restaurang.  Morgonen efter väntar er en generös frukostbuffé på hotellet.

Passa även på att upptäcka Kalmar stad och Öland! Calmar Stadshotell har ett bekvämt avstånd till stadens sevärdheter som Kalmar Slott, Gamla stan och mysiga shoppingkvarter. Öland finner ni bara fyra km bort. Vackert att besöka alla tider på året!

V75- travpaket med del i dubbelrum:  895  kr/person

Erbjudandet inkluderar:

  • Del i ett dubbelrum  på Calmar Stadshotell.
  • Entré med programblad till Kalmartravet.
  • 3-rättersmiddag i Kalmartravets restaurang exkl. dryck.
  • Generös frukostbuffé på Calmar Stadshotell.

Vill du veta mer om tävlingarna på Kalmartravet och menyn för kvällen? Besök gärna Kalmartravets hemsida på Kalmartravet.se

Vill ni  stanna en natt extra eller boka för större sällskap och grupper?   Kontakta oss för mer information på tel: 0480-49 69 00 eller mail: calmarstadshotell@profilhotels.se

VARMT VÄLKOMNA!

Regler och villkor:
Erbjudandet gäller i mån av plats under V75-tävlingarna och kan bokas tillsvidare. Ovan pris avser en övernattning och är per person som delar ett dubbelrum standard/twin. Enkelrumstillägg: 250 kr tillkommer. Kan bokas via hemsidan, telefon eller mail. Bokning av evenemangspaket  är bindande och betalning sker i samband med bokningstillfället.  Entré till Kalmartravet erhålls i samband med ankomst till hotellet. Detta paket kan endast  bokas i samband med V75-tävlingar. Sista bokningsdag är  2 veckor innan tävlingsdagen.

Boka erbjudande

  • Kalmar
  • Calmar Stadshotell