Boka erbjudande

Vandring vid Lake Dieksee

Vi på Hotel Dieksee bjuder in dig att upptäcka den älskade destinationen, Holstein Switzerland. Utforska de många vandringslederna som denna naturpark erbjuder och koppla av efter en lång aktiv dag i vårt avkopplande spa-område.

Börja din dag med en frukost som ger dig energi inför din vandringstur. Med vår vandringskarta kan du utforska det omgivande området och göra spännande nya upptäckter på äventyrliga stigar. Ladda upp under din vandring med vår smakrika matlåda och fördjupa dig helt i naturen.

Tillbaka på hotellet väntar mysigt dubbelrum på dig. Koppla av och låt dina trötta muskler återhämta sig i spa-området, vilket gör att du kan avsluta dagen i fullständig harmoni. Upplev den perfekta blandningen av natur, komfort och avkoppling med vårt vandringspaket vid Lake Dieksee.

Pris

Standard Double Room – Landutsikt 258 €
Standard Double Room – Sjöutsikt med Fransk Balkong 298 €

Inkluderade tjänster

  • Vandringkarta över regionen
  • Packed lunch
  • Två nätter i ett Standard Dubbelrum – Landutsikt / Standard Dubbelrum – Sjöutsikt med Fransk Balkong
  • Daglig frukostbuffé
  • Fri tillgång till spa-området
  • Gratis parkering

När gäller erbjudandet?

Erbjudandet är tillgängligt för bokning från den 6 september 2023 till den 28 november 2023, med ankomstdatum mellan den 8 september 2023 och den 28 november 2023.

Bokning

Erbjudandet kan bokas online såväl som per telefon på +49 (0)45 239 950 eller via e-post: hoteldieksee@ligulacollection.de.

Förlängning

Om du vill förlänga din vistelse hos oss är det inga problem. Vänligen ring oss på +49 (0)45 239 950 eller maila oss på hoteldieksee@ligulacollection.de.

Paketets varaktighet: Arrangemanget inkluderar en vistelse på minst 2 nätter.
Giltiga ankomstdagar: Mån, Tis, Ons, Tors, Fre, Lör, Sön.

Villkor
Erbjudandet är endast giltigt på Hotel Dieksee – Collection by Ligula, i mån av tillgänglighet.
Detta erbjudande gäller endast för rumskategorierna Standard Dubbelrum – Landutsikt och Standard Dubbelrum – Sjöutsikt med Fransk Balkong. Det inkluderar en vistelse på 2 nätter, en vandringskarta över regionen, en matsäck, en gratis frukostbuffé, tillgång till spa-området och fri parkering på hotellets parkeringsplats, i mån av tillgänglighet. Förlängningar av vistelsen kommer att debiteras enligt aktuell dagspris, i mån av tillgänglighet. Rumuppgraderingar kan läggas till baserat på tillgänglighet och mot en extra avgift. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Bokningen är bekräftad endast när hotellet har bekräftat bokningen. Bokningen måste betalas i sin helhet vid ankomst. Erbjudandepriset är en rabatterad specialpris och kan endast ändras eller avbokas upp till 48 timmar före ankomst.

Boka erbjudande

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.