Sätt guldkant på tillvaron och njut av våren på natursköna Ronnums Herrgård

Ronnums Herrgård, en anrik herrgård med spännande historia, ligger vackert belägen på Vargön utanför Vänersborg – perfekt för ett par avkopplande dagar i vår med någon du tycker extra mycket om! Checka in på något av de fräscha rummen eller varför inte unna dig en svit! Oavsett så sover du gott i sköna sängar från Carpe Diem!

Ronnums Herrgård ligger nära Hunne- och Halleberget, perfekt för en skön långpromenad i vårvädret, en rejäl vandring, utmanande cykeltur eller en dag på någon marknad i närområdet. Eller stanna kvar på herrgården och utmana ditt sällskap i boule eller kubb i herrgårdsparken. Oavsett vilken aktivitet du väljer så är du alltid välkommen till relaxavdelningen för avkoppling i sköna bastuar och bubbelpoolen ute i det fria! Kanske en vinprovning i den välfyllda vinkällaren innan en härligt välkomponerad Herrgårdsmiddag, alltid tillagad med fantastiska råvaror och massor av kärlek! 

Vill du ta hunden med dig? Inga problem, vi har ett antal hundrum.

Boka här – och frukost ingår alltid! Dessutom, när du bokar på ligula.se så går 10:- per bokning till Ligula Foundation – hjälp oss att hjälpa!

REGLER OCH VILLKOR

Fri avbokning gäller. Bokningen betalas vid ankomst och kan ändras eller avbokas fram till klockan 14.00 på ankomstdagen (lokal tid) utan extra kostnad. Vid avbokning senare än 14.00 på ankomstdagen debiteras en kostnad motsvarande första nattens värde. 

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.