!
Information om corona (covid-19)
Läs mer >

Boka erbjudande

Vardagslyxa tryggt och bekvämt hos oss på Calmar Stadshotell

Unna er en härlig hemmaweekend och bo bekvämt i våra rymliga superior-rum till pangpris! Frukost och middag serveras som room service eller i vår restaurang i en trygg och säker miljö.  

Slappa på rummet och kom bort ett tag från vardagen. Njut av härliga promenader längs kusten och runt Kalmar Slott. Strosa genom stan och inspireras av de historiska vingslagen. Eller njut på Öland i vinterskrud. Med bil tar ni er smidigt över bron. Öland ligger endast 5 km från vårt hotell. Perfekta destinationen för ett miljöombyte i denna annorlunda tid! 

På rummet väntar mousserande vin och fruktfat och choklad samt morgonrock och tofflor för en extra bekväm vistelse. Till kvällen serveras varsitt glas mousserande vin på rummet eller i vår restaurang som välkomstdrink. Därefter avnjuter ni en välkomponerad tvårättersmeny. Ni sover gott i våra sköna Carpe Diem-sängar och på morgonen serveras ni en god frukost. Vill ni stanna kvar en stund efter frukosten erbjuder vi även sen utcheckning till klockan 15 i detta paket.

Erbjudandet inkluderar

  • En natts övernattning i superior-rum
  • Två piccoloflaskor mousserande vin tillsammans med frukt och choklad  på rummet 
  • Morgonrock och tofflor på rummet
  • Tvårättersmiddag med varsitt glas mousserande vin som fördrink
  • Frukost
  • Sen utcheckning, söndag

PRIS

Från 945 kr per person i delat Superior-dubbelrum

Önskar ni boka enkelrum eller extrabädd för barn är ni välkomna att ringa oss på 0480-49 69 00 eller maila till calmarstadshotell@profilhotels.se för  förfrågan och bokning. 

BOKA

Bokas  senast två dagar innan ankomstdatum, ankomst måndag- lördag. 
Bokningen gör ni direkt här på hemsidan, via telefon  0480-496900 eller via mail till calmarstadshotell@profilhotels.se  

Regler och villkor
Erbjudandet gäller i mån av tillgänglighet med ankomst måndag- lördag på Calmar Stadshotell. Erbjudandet gäller på ovan nämnda priser, i vald rumskategori per rum och natt. Enkelrum och extrabädd är möjligt, prisuppgift lämnas mot förfrågan. Bokningsbart till och med 2021-03-31.   Erbjudandet bokas två dagar innan ankomst, via telefon eller mejl. Betalning sker i samband med incheckning. Vänligen observera att bokningen inte är giltig förrän du fått en skriftlig bokningsbekräftelse. Avbokningsbart fram till dagen före ankomst, före kl. 18.00. Därefter debiteras full kostnad.

Boka erbjudande

  • Kalmar
  • Calmar Stadshotell

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.