Härlig vårhelg i Halmstad

Unna dig och din partner eller bästa vän en härlig helgutflykt! ProfilHotels Halmstad Plaza erbjuder ett perfekt utgångsläge för en trevlig helg.

Hotellet är beläget mitt i den centrala delen av Halmstad. Här bor du nära havet, centralstationen, shopping, nöjen och kultur. Hotellets takterrass erbjuder en utsikt utöver det vanliga.

En plats och miljö att trivas i med en bedårande utsikt. På kvällen njuter ni av en god pizza i restaurang Angelini, hotellets restaurang som erbjuder det bästa av två världar med mat från det italienska och amerikanska köket.

Ni tillbringar sedan natten i våra sköna sängar från Carpe Diem. Morgonen därpå vaknar ni pigga och utvilade och startar dagen med en härlig rain-shower dusch samt en generös och näringsrik frukostbuffé!

PRIS 965 SEK per person med del i standard dubbelrum

PAKET INKLUDERAR

  • En övernattning i standard dubbelrum
  • Generös och näringsrik frukostbuffé
  • Choklad och piccoloflaskor med vin                           
  • Pizza med öl/vin 

Boka
Du boka ditt paket genom att meja; halmstadplaza@profilhotels.se.

Regler och villkor
Erbjudandet gäller i mån av tillgänglighet med ankomst fredag och lördag, på Halmstad Plaza. Ovan priser gäller i vald rumskategori och per person/rum och natt. Bokningsbart från: 2022-01-14 till 2022-05-31. Vistelsedatum fredagar och lördagar under perioden 2022-01-14 till 2022-05-31. Erbjudandet bokas senast två dagar innan ankomst, på vår hemsida Ligula.se eller via mejl. Betalning sker i samband med incheckning. Vänligen observera att bokningen inte är giltig förrän du fått en skriftlig bokningsbekräftelse. Avbokningsbart fram till 14:00, dagen före ankomst.

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.