Unna dig några dagar i vackra Kalmar denna vinter – bo på ProfilHotels Calmar Stadshotell!

Mitt i centrala Kalmar ligger ProfilHotels Calmar Stadshotell, en pärla för alla som uppskattar vackra rofyllda miljöer. Hotellet, som har anor från 1700-talet, har varsamt renoverats och är nu ett modernt hotell med historisk charm.

Oavsett om du ägnar dig åt att utforska alla kulturskatter i området som Kalmar slott eller Kalmar Konstmuseum, är sugen på shopping i Hansa City eller tar en tur till Öland så rekommenderar vi minst ett besök på någon av hotellets restauranger – både restaurang Statt och puben Pipes är populära ställen att äta, dricka och umgås på! Och när orken tryter vilar du skönt i sängar från svenska Carpe Diem – unna dig en sovmorgon helt enkelt! Duscha dig pigg i rainshower-duschar och släck törsten med mineralvatten – som vi alltid bjuder på i alla rum.

Boka redan nu så får du upp till 15% rabatt! Och dessutom, bokar du på ligula.se så skänker vi 10 SEK för varje bokning till Ligula Foundation! Läs mer om Ligula Foundation här.

Vill du ta hunden med dig? Inga problem, vi har ett antal hundrum som du kan förboka mot en extraavgift på 300:- (Om du vill stanna längre än tre nätter eller har mer än en hund så kontakta oss för prisförslag). 

När gäller erbjudandet?
Erbjudandet är bokningsbart 10/11 2022 – 28/2 2023 med ankomstdagar mellan 10/11 2022 – 28/2 2023.

REGLER OCH VILLKOR
Bokningar till kampanjpriser betalas i sin helhet vid bokningstillfället. Kampanjpriset är ett rabatterat specialpris och medger ej ändring eller avbokning. Vid ev. avbokning eller utebliven ankomst görs ingen återbetalning.

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.