BOKA NÅGOT AV VÅRA PRISVÄRDA GOOD MORNING HOTELS I VINTER

I vinter bor du på något av våra lättillgängliga Good Morning Hotels med parkering och frukost – Vi är din vän längs vägen.

Upplev julen där den är som vackrast, i fjällen eller i någon mysig småstadsidyll.
Checka in på något av våra lättillgängliga Good Morning Hotels eller Good Morning+ Hotels och fyll på med energi tillsammans med familjen. Lätt att hitta. Lätt att parkera och alltid prisvärt. Oavsett vilket hotell du väljer så kan du känna dig trygg och säker. Vill du ta med dig hunden på resan? Inga problem, vi har ett antal hundrum på varje hotell.

Frukost ingår alltid! Dessutom, när du bokar på ligula.se så går 10:- per bokning till Ligula Foundation – hjälp oss att hjälpa!

SKA HELA FAMILJEN MED?

Boka ett extrarum till tonåringarna för endast 350 kronor per rum och natt, inklusive frukost. Kontakta aktuellt hotell för bokning av ett extra tonårsrum.

REGLER OCH VILLKOR

Fri avbokning gäller. Bokningen betalas vid ankomst och kan ändras eller avbokas fram till klockan 18.00 på ankomstdagen (lokal tid) utan extra kostnad. Vid avbokning senare än 18.00 på ankomstdagen debiteras en kostnad motsvarande första nattens värde. Extra tonårsrum bokas för 350 kr per rum och natt, inklusive frukost, i mån av tillgänglighet samt endast i kombination med existerande bokning och vid samma datum.

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.