VINTERN VÄNTAR PÅ DIG – PROFILHOTELS HAR ALLT DU BEHÖVER

Upptäck en ny stad och boka ditt nästa vinteräventyr på något av våra ProfilHotels.

Njut av vintern och ett sportlov med citypuls. Boka en helg på något av våra citybelägna ProfilHotels så får du alla förutsättningar att ladda batterierna. Hos oss bor du alltid mitt i city, med kaféer, barer och restarunger runt hörnet. När du kliver över tröskeln vill vi att du direkt ska märka att vi ansträngt oss. Stilen, atmosfären och ljuset samverkar för att skapa en miljö där vi hoppas att du ska trivas. Avsluta kvällen med en god natts sömn i mjuka hotellsängar från svenska Carpe Diem. Rain shower duschar i alla badrum tillsammans med en stärkande frukostbuffé med fokus på kvalitativa och hälsosamma råvaror som ger dig en god start för dagens äventyr. Oavsett vilket hotell du väljer så kan du känna dig trygg och säker.

Vill du ta hunden med dig? Inga problem, vi har ett antal hundrum på de flesta hotell.

Frukost ingår alltid! Dessutom, när du bokar på ligula.se så går 10:- per bokning till Ligula Foundation – hjälp oss att hjälpa!

REGLER OCH VILLKOR

Fri avbokning gäller. Bokningen betalas vid ankomst och kan ändras eller avbokas fram till klockan 18.00 på ankomstdagen (lokal tid) utan extra kostnad. Vid avbokning senare än 18.00 på ankomstdagen debiteras en kostnad motsvarande första nattens värde. Extra tonårsrum bokas för 350 kr per rum och natt, inklusive frukost, i mån av tillgänglighet samt endast i kombination med existerande bokning och vid samma datum.

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.