SÄTT GULDKANT PÅ TILLVARON OCH NJUT AV VINTERN PÅ NATURSKÖNA RONNUMS HERRGÅRD

Ronnums Herrgård, en anrik herrgård med spännande historia, ligger vackert belägen på Vargön utanför Vänersborg – perfekt för en avkopplande helg mitt i julstressen. Checka in på något av de fräscha rummen eller varför inte unna dig en svit? Oavsett så sover du gott i sköna sängar! 

Ronnums Herrgård ligger nära Hunne- och Halleberget, perfekt för en skön långpromenad, en rejäl vandring eller kanske besöka en närliggande julmarknad. Oavsett vilken aktivitet du väljer så är du alltid välkommen till relaxavdelningen med sina sköna bastuar och bubbelpoolen ute i det fria! Kanske en vinprovning i den välfyllda vinkällaren innan en härligt välkomponerad Herrgårdsmiddag, alltid tillagad med fantastiska råvaror och massor av kärlek! 

Vill du ta hunden med dig? Inga problem, vi har ett antal hundrum.

10 SEK av bokningen skänker vi oavkortat till Ligula Foundation – för en bättre framtid för både djur och människor

Alla priser är om- och avbokningsbara t o m kl 18 på ankomstdagen.

REGLER OCH VILLKOR

Fri avbokning gäller. Bokningen betalas vid ankomst och kan ändras eller avbokas fram till klockan 18.00 på ankomstdagen (lokal tid) utan extra kostnad. Vid avbokning senare än 18.00 på ankomstdagen debiteras en kostnad motsvarande första nattens värde. Extra tonårsrum bokas för 500 kr per rum och natt, inklusive frukost, i mån av tillgänglighet samt endast i kombination med existerande bokning och vid samma datum.

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.