Dags för en vinter full av njutning – boka några dagar på ProfilHotels Garden i Malmö city!

Mitt i Malmö city, bara några minuters promenad från Centralstationen, Lilla Torg och Pildammsparken, ligger ProfilHotels Garden – en liten oas mitt i vimlet. 

Som på alla ProfilHotels sover du skönt i sängar från svenska Carpe Diem och kan starta dagen med en uppiggande rainshower-dusch! Boka några lediga dagar på ProfilHotels Garden så når du enkelt allt som Malmö har att erbjuda  – teatrar, konserter, caféer, barer och restauranger. En promenad i Pildammsparken, ett besök på Malmö Opera eller Moderna Museet är bara några av sakerna som kan locka. Vill du sedan bara njuta av lugn och ro, kan du koppla av i hotellets relaxavdelning innan du äter en franskinspirerad middag i brasseri La Gare!

Boka redan nu så får du upp till 15% rabatt! Och dessutom, bokar du på ligula.se så skänker vi 10 SEK för varje bokning till Ligula Foundation! Läs mer om Ligula Foundation här.

Vill du ta hunden med dig? Inga problem, vi har ett antal hundrum som du kan förboka mot en extraavgift på 300:- (Om du vill stanna längre än tre nätter eller har mer än en hund så kontakta oss för prisförslag). 

När gäller erbjudandet?
Erbjudandet är bokningsbart 10/11 2022 – 28/2 2023 med ankomstdagar mellan 10/11 2022 – 28/2 2023.

REGLER OCH VILLKOR
Bokningar till kampanjpriser betalas i sin helhet vid bokningstillfället. Kampanjpriset är ett rabatterat specialpris och medger ej ändring eller avbokning. Vid ev. avbokning eller utebliven ankomst görs ingen återbetalning.

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.