Besök Norrköping i vinter och bo på ProfilHotels President!

I centrala Norrköping, precis intill Östgötateatern, ligger ProfilHotels President, ett charmigt och lugnt hotell med promenadavstånd till Knäppingsborg med sina restauranger och butiker.

Boka ett par dagar på ProfilHotels President så får du de bästa förutsättningarna för ett härligt besök i Norrköping, oavsett om det är en familjeutflykt till Kolmården, en tur längs Göta Kanal, teaterbesök eller avkoppling med någon du tycker om som är syftet. Du sover gott i sängar från svenska Carpe Diem och duschar dig pigg i moderna rainshower-duschar och allt Norrköping har att erbjuda finns bara några minuters promenad bort.

Boka redan nu så får du upp till 15% rabatt! Och dessutom, bokar du på ligula.se så skänker vi 10 SEK för varje bokning till Ligula Foundation! Läs mer om Ligula Foundation här.

Vill du ta hunden med dig? Inga problem, vi har ett antal hundrum som du kan förboka mot en extraavgift på 300:- (Om du vill stanna längre än tre nätter eller har mer än en hund så kontakta oss för prisförslag). 

När gäller erbjudandet?
Erbjudandet är bokningsbart 10/11 2022 – 28/2 2023 med ankomstdagar mellan 10/11 2022 – 28/2 2023.

REGLER OCH VILLKOR
Bokningar till kampanjpriser betalas i sin helhet vid bokningstillfället. Kampanjpriset är ett rabatterat specialpris och medger ej ändring eller avbokning. Vid ev. avbokning eller utebliven ankomst görs ingen återbetalning.

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.