Upplev vintern i Stockholm – bo mitt i händelsernas centrum på ProfilHotels Central!

Boka några dagar på ProfilHotels Central på Vasagatan, mitt emot Stockholms Central med allt inom räckhåll! 

ProfilHotels Central med sin sköna atmosfär och avkopplande miljö erbjuder dig ombonade hotellrum med nyrenoverade badrum – och du sover extra gott i Carpe Diem-sängar! Ett anrikt hotell perfekt för dig som vill njuta av Stockholms alla museer, utställningar, konserter och idrottsevenemang – det är enkelt att ta sig till allt! Strosa runt i Kungsträdgården, njut av en musikal på Oscarsteatern eller upplev de olika sevärdheter huvudstaden har att erbjuda. När du kommer tillbaka till hotellet kan du passa på att besöka den franska gemytliga bistron La Gare – en riktig pärla med franska specialiteter och drycker!

Boka redan nu så får du upp till 15% rabatt! Och dessutom, bokar du på ligula.se så skänker vi 10 SEK för varje bokning till Ligula Foundation! Läs mer om Ligula Foundation här.

Vill du ta hunden med dig? Inga problem, vi har ett antal hundrum som du kan förboka mot en extraavgift på 300:- (Om du vill stanna längre än tre nätter eller har mer än en hund så kontakta oss för prisförslag). 

När gäller erbjudandet?
Erbjudandet är bokningsbart 10/11 2022 – 28/2 2023 med ankomstdagar mellan 10/11 2022 – 28/2 2023.

 

REGLER OCH VILLKOR
Bokningar till kampanjpriser betalas i sin helhet vid bokningstillfället. Kampanjpriset är ett rabatterat specialpris och medger ej ändring eller avbokning. Vid ev. avbokning eller utebliven ankomst görs ingen återbetalning.

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.