CHECKA IN PÅ PROFILHOTELS COPENHAGEN PLAZA – FÖR EN VINTER I HÄRLIGA KÖPENHAMN!

Boka in ett par dagar i Köpenhamn och bo på ProfilHotels Copenhagen Plaza, detta klassiska och anrika hotell, bara någon minuts promenad från Köpenhamns Centralstation – Hovedbanegård – och Tivoli!

ProfilHotels Copenhagen Plaza ger dig det perfekta läget men också en upplevelse i sig. Hotellet som är byggt 1914 har bevarat sin tidlösa arkitektur och design och man anar alla celebriteter, bl a Cliff Richard, Jack Nicholson, Elton John, Freddie Mercury, Mick Jagger m.fl. som både bott och roat sig på hotellet. ProfilHotels Copenhagen Plaza rymmer även klassiska Library Bar som bl a bjuder på livejazz på fredagar och lördagar, och som är av tidningen Forbes klassad som en av världens fem bästa barer! Ett populärt vattenhål även för de boende i Köpenhamn! Och vill man inte gå längre än till lobbyn så erbjuder vår italiensk-amerikanska restaurang Angelini klassiska rätter från de båda länderna, från vedugnsbakad pizza till möra biffar – allt tillagat med de bästa av råvaror och mycket kärlek!

Boka redan nu så får du upp till 15% rabatt! Och dessutom, boka du på ligula.se donerar vi 10 SEK från varje bokning till Ligula Foundation! Läs mer om Ligula Foundation här.

När gäller erbjudandet?
Erbjudandet är bokningsbart 10/11 2022 – 28/2 2023 med ankomstdagar mellan 10/11 2022 – 28/2 2023.

REGLER OCH VILLKOR
Bokningar till kampanjpriser betalas i sin helhet vid bokningstillfället. Kampanjpriset är ett rabatterat specialpris och medger ej ändring eller avbokning. Vid ev. avbokning eller utebliven ankomst görs ingen återbetalning.

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.