På ProfilHotels Nacka kan du checka in och njuta av vintern!

Boka ett par dagar i Stockholm och bo på ProfilHotels Nacka, nyrenoverat hotell med Nacka naturreservat och Stockholms skärgård som närmsta grannar.

Hotellet ger dig förutsättningarna för en trevlig vistelse med extra guldkant. Du bor nära shopping och fantastisk natur. Bara en kort resa från hotellet ligger Stockholm City. Med buss, bil eller tvärbana tar du dig in till staden för att shoppa eller ta del av Stockholms kulturliv. Om du vill hålla dig kvar i området så ligger hotellet alldeles intill Sickla köpkvarter. Här möts storstad och skärgård och du får det bästa utgångsläget för din resa.

Boka redan nu så får du upp till 15% rabatt! Och dessutom, bokar du på ligula.se så skänker vi 10 SEK för varje bokning till Ligula Foundation! Läs mer om Ligula Foundation här.

Vill du ta hunden med dig? Inga problem, vi har ett antal hundrum som du kan förboka mot en extraavgift på 300:- (Om du vill stanna längre än tre nätter eller har mer än en hund så kontakta oss för prisförslag).

När gäller erbjudandet?
Erbjudandet är bokningsbart 10/11 2022 – 28/2 2023 med ankomstdagar mellan 10/11 2022 – 28/2 2023.

REGLER OCH VILLKOR
Bokningar till kampanjpriser betalas i sin helhet vid bokningstillfället. Kampanjpriset är ett rabatterat specialpris och medger ej ändring eller avbokning. Vid ev. avbokning eller utebliven ankomst görs ingen återbetalning.

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.