Besök Göteborg i vinter – checka in på ProfilHotels Opera, mitt i city, med allt du behöver!

Boka några dagar på centrala ProfilHotels Opera i Göteborg så har du alla möjligheter till en härlig upplevelse! Ett stenkast från Centralstationen erbjuder ProfilHotels Opera en ombonad miljö, vattenhålet Oak Bar och amerikansk-italienska krogen Angelini.

Checka in i relaxavdelningen, ta ett dopp i poolen och en stund i bastun. Drick sedan något läskande i Oak Bar innan du väljer något gott att äta från amerikansk-italienska menyn i restaurang Angelini – allt inom hotellets väggar. Känner du för att uppleva fina Göteborg med allt vad det innebär? ProfilHotels Opera ligger perfekt med promenadavstånd till shopping, Operan, Trädgårdsföreningen, Scandinavium, Gamla och Nya Ullevi, Götaplatsen samt mängder av restauranger och barer. Är du i stan för Bokmässan, Halloween på Liseberg, konsert eller för att njuta av hösten i Göteborg – då är ProfilHotels Opera det perfekta boendet.

Boka redan nu så får du upp till 15% rabatt! Och dessutom, bokar du på ligula.se så skänker vi 10 SEK för varje bokning till Ligula Foundation! Läs mer om Ligula Foundation här.

Vill du ta hunden med dig? Inga problem, vi har ett antal hundrum som du kan förboka mot en extraavgift på 300:- (Om du vill stanna längre än tre nätter eller har mer än en hund så kontakta oss för prisförslag). 

När gäller erbjudandet?
Erbjudandet är bokningsbart 10/11 2022 – 28/2 2023 med ankomstdagar mellan 10/11 2022 – 28/2 2023.

REGLER OCH VILLKOR
Bokningar till kampanjpriser betalas i sin helhet vid bokningstillfället. Kampanjpriset är ett rabatterat specialpris och medger ej ändring eller avbokning. Vid ev. avbokning eller utebliven ankomst görs ingen återbetalning.

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.