På besök i Jönköping i vinter? Checka in på ProfilHotels Savoy!

Jönköping ligger vackert belägen vid Vättern – boka ett par dagar på Savoy och möt vintern hos oss! Klassiska ProfilHotels Savoy är det perfekta valet för ett par dagars trivsam ledighet. 

Är du i Jönköping för mässa på Elmia, vill ha nära till Centralstationen, shopping och vackra Sofiakyrkan? Från ProfilHotels Savoy kan du enkelt tar dig överallt i staden. Oavsett om du vill strosa runt i city, ta en tur till nyrenoverade shoppingcentret Asecs, besöka en mässa eller ta en tur till Gränna. Och vill du bara koppla av så gör du det behagligt i hotellets trivsamma relaxavdelning med bastu och bubbelpool. Besök därefter restaurang La Gare by Sofiehof för lite mat och dryck så sover du sen skönt i sängar från svenska Carpe Diem. Vakna gott av en rainshower-dusch och njut av en härlig frukost!

Boka redan nu så får du upp till 15% rabatt! Och dessutom, bokar du på ligula.se så skänker vi 10 SEK för varje bokning till Ligula Foundation! Läs mer om Ligula Foundation här.

Vill du ta hunden med dig? Inga problem, vi har ett antal hundrum som du kan förboka mot en extraavgift på 300:- (Om du vill stanna längre än tre nätter eller har mer än en hund så kontakta oss för prisförslag). 

När gäller erbjudandet?
Erbjudandet är bokningsbart 10/11 2022 – 28/2 2023 med ankomstdagar mellan 10/11 2022 – 28/2 2023.

REGLER OCH VILLKOR
Bokningar till kampanjpriser betalas i sin helhet vid bokningstillfället. Kampanjpriset är ett rabatterat specialpris och medger ej ändring eller avbokning. Vid ev. avbokning eller utebliven ankomst görs ingen återbetalning.

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.