Bo centralt på ProfilHotels till bästa pris hela vintern!

Boka några lediga dagar för ett bekvämt cityboende med allt du behöver precis utanför hotellets dörrar.

På våra citybelägna ProfilHotels får du alla förutsättningar för att ladda batterierna. Hos oss bor du alltid mitt i city, med kaféer, shoppingstråk, barer och restauranger runt hörnet. Alla våra ProfilHotels är präglade av en ombonad och skön atmosfär som skapar en miljö där vi vill att du ska trivas. Avsluta kvällen med en god natts sömn i  hotellsängar från svenska Carpe Diem. Oavsett vilket hotell du väljer så kan du känna dig trygg och säker.

Boka redan nu så får du upp till 15% rabatt! Och dessutom, bokar du på ligula.se så skänker vi 10 SEK för varje bokning till Ligula Foundation! Läs mer om Ligula Foundation här.

Vill du ta hunden med dig? Inga problem, vi har ett antal hundrum som du kan förboka mot en extraavgift på 300:- (Om du vill stanna längre än tre nätter eller har mer än en hund så kontakta oss för prisförslag). 

När gäller erbjudandet?
Erbjudandet är bokningsbart 10/11 2022 – 28/2 2023 med ankomstdagar mellan 10/11 2022 – 28/2 2023.

REGLER OCH VILLKOR
Bokningar till kampanjpriser betalas i sin helhet vid bokningstillfället. Kampanjpriset är ett rabatterat specialpris och medger ej ändring eller avbokning. Vid ev. avbokning eller utebliven ankomst görs ingen återbetalning.

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.