Njut i herrgårdsmiljö på Ronnums Herrgård i vinter!

Sätt guldkant på tillvaron och njut på Ronnums Herrgård, en anrik herrgård med spännande historia, ligger vackert belägen i Vargön utanför Vänersborg – perfekt för ett par avkopplande dagar med någon du tycker extra mycket om. Och varför inte unna dig en svit! Oavsett så sover du gott i sköna sängar från Carpe Diem.

Ronnums Herrgård ligger nära Hunne- och Halleberget, perfekt för en skön långpromenad, en rejäl vandring eller en dag på någon marknad i närområdet. Stanna annars kvar på herrgården och utmana ditt sällskap i sällskapsspel. Oavsett vilken aktivitet du väljer så är du alltid välkommen till relaxavdelningen för avkoppling! Kanske en vinprovning i den välfyllda vinkällaren innan en härligt välkomponerad Herrgårdsmiddag, alltid tillagad med fantastiska råvaror och massor av kärlek! 

Boka redan nu så får du upp till 15% rabatt! Och dessutom, bokar du på ligula.se så skänker vi 10 SEK för varje bokning till Ligula Foundation! Läs mer om Ligula Foundation här.

Vill du ta hunden med dig? Inga problem, vi har ett antal hundrum som du kan förboka mot en extraavgift på 300:- (Om du vill stanna längre än tre nätter eller har mer än en hund så kontakta oss för prisförslag). 

När gäller erbjudandet?
Erbjudandet är bokningsbart 10/11 2022 – 28/2 2023 med ankomstdagar mellan 10/11 2022 – 28/2 2023

REGLER OCH VILLKOR
Bokningar till kampanjpriser betalas i sin helhet vid bokningstillfället. Kampanjpriset är ett rabatterat specialpris och medger ej ändring eller avbokning. Vid ev. avbokning eller utebliven ankomst görs ingen återbetalning.

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.