Kombinera Wallmans middagsshow med övernattning på Central Hotel i Stockholm

Boka vårt glittrande showpaket med fartfylld middagsshow på Wallmans Stockholm och övernattning på Central Hotel.

När du bor på Central Hotel bor du mitt i city, bara några hundra meter från Stockholm Centralstation och med stora shoppinggatan Drottninggatan två kvarter bort. Med det här erbjudandet får du även en oförglömlig kväll på Wallmans Stockholm med fantastisk mat, dryck och en högklassig show.

Hösten och vintern på Wallmans bjuder på lite av allt. Nya showen ”With love from Wallmans” levererar fantastiska nummer från The Greatest Showman till bekanta Eurovisionbidrag och medryckande latinorytmer.

Vårt showpaket inkluderar följande:

  • Showbiljett i Gold-kategori med middag på Wallmans (dryck tillkommer)
  • Efterfest efter showen i TG3 Lounge & Bar!
  • En hotellnatt i våra moderna Superior dubbelrum med med Carpe Diem-sängar av högsta kvalitet.
  • Ramlösa, kaffe och te på rummet (Lavazza espressomaskiner).
  • Generös frukostbuffé.

Pris för Wallmanspaketet, höst & vinter 2019:

Priserna nedan är för en natt och en person som delar ett Superior dubbelrum. Priset varierar beroende på vald veckodag och valt datum.

  • Onsdag – torsdag, från 1 595 kr per person
  • Fredag – lördag, från 1 695 kr per person
  • Torsdag – lördag mellan den 20 november och 21 december 2019: från 1 995 kr per person

Så här bokar du

Ring eller mejla för att boka vårt showpaket, på telefonnummer 08-566 208 00 eller e-post centralhotel@profilhotels.se. Uppge erbjudandekod “Wallmans” vid bokningstillfället.

Vänligen observera att bokningen inte är genomförd eller giltig först den har blivit bekräftad av Central Hotel. Vid eventuell slutförsäljning så återkommer vi till er för avbokning.

Information om kvällen på Wallmans

Wallmans dörrar öppnas kl. 18.00. Showen startar cirka 20 minuter senare och slutar runt kl. 22.45.  Efter showen är du välkommen till nattklubben TG3 Lounge & Bar, som har öppet till 1.00.

Den rekommenderade åldern för denna show är från 13 år, dock måste alla under 18 lämna Wallmans direkt efter showens slut, när nattklubben startar.

För mer information om showen eller menyn, vänligen besök Wallmans hemsida på wallmans.se

Regler och villkor:
Erbjudandet gäller endast Central Hotel och Hotel Riddargatan, med reservation för slutförsäljning. Bokas via telefon eller mejl med ankomstdag onsdag – lördag till och med den 21 december 2019. Priset varierar beroende på vald veckodag och datum för showdatum och övernattning, och avser en natt på Central Hotel och en person som delar ett Superior Double Room. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden, kampanjer eller rabatter. Betalning sker vid bokningstillfället, ändring av bokning eller avbokning kan göras senast tio dagar innan showdatum. Önskar du förlänga din vistelse med ytterligare en natt, så ordnar vi det i mån av tillgänglighet.


 

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.