ph_copenhagenplaza_wallmans_750x_

Wallmans middagsshow i Köpenhamn

Gör en helkväll med Wallmans dinnershow inklusive övernattning på Richmond Hotel i centrala Köpenhamn, Danmark.

Unna dig en trevlig utekväll till långt in på småtimmarna med middagsshow på Walmmans Köpenhamn och övernattning på Richmond Hotel. Varför inte passa på och göra en romantisk weekend och bjuda med någon du bryr dig extra mycket om?

Kvällen startar kl. 17.30 i stora salen på Cirkus. En timma senare startar middagsshowen och håller på till ungefär 22.30, då Wallmans nattklubb ”The Stage” öppnar. Du hittar mer info om showen längre ned på sidan!

Inkluderat i erbjudandet: 

  • Overnattning i delat dubbelrum på Richmond Hotel.
  • En flaska Cava, choklad och röda rosor vid ankomst.
  • Scandinavisk frukostbuffé.
  • Middagsshow på Wallmans Køpenhavn.
  • En 4-rättersmiddag på Wallmans. 

Allt detta för endast 1.245 DKK (danska kronor) per person* 

Boka

Du bokar detta erbjudande genom att ringa till hotellet på telefonnummer +45 33125711 eller eller genom att mejla richmondhotel@profilhotels.dk. Uppge erbjudandekod ”Wallmans” vid bokningstillfället. Vänligen observera att bokningen inte är helt genomförd först du fått den bekräftad av Richmond Hotel.

När?

Detta erbjudande gäller torsdagar, fredagar och lördagar under januari – april 2017. Middagsshowen håller på mellan kl. 17.30 och 22.30. 

Mer information om showen

För mer informationen om Wallmans show, vänligen besök deras hemsida på www.wallmans.dk/en/dinner-show/new-show-flashback

 

* Erbjudandet gäller i mån av tillgänglighet, med risk för slutförsäljning. Kan bokas med ankomstdag torsdagar, fredagar och lördagar mellan januari och april 2017.  Priset ovan är ett från-pris och avser en natt och en person i ett delat dubbelrum på Rickhomnd Hotel i Köpenhamn.