Middagsshow på Wallmans med övernattning på Hotel Riddargatan i Stockholm

Boka vårt glittrande showpaket med fartfylld middagsshow på Wallmans Stockholm och övernattning på Hotel Riddargatan.

När du bor på Hotel Riddargatan bor du endast ett stenkast ifrån populära Stureplan i centrala Stockholm, med shoppinggator, restauranger och klubbar i samma område. Bokar du vårt showpaket så ingår även en oförglömlig kväll på Wallmans Stockholm med fantastisk mat, dryck och en högklassig show. 

Hösten och vintern på Wallmans bjuder på lite av varje. Nya showen ”With love from Wallmans” levererar fantastiska nummer från The Greatest Showman till välbekanta Eurovisionbidrag och medryckande latinorytmer.

Vårt showpaket inkluderar följande:

  • Showbiljett i Gold-kategori med middag på Wallmans (dryck tillkommer).
  • Efterfest efter showen i TG3 Lounge & Bar.
  • En hotellnatt i våra moderna Superior dubbelrum med Carpe Diem-sängar av högsta kvalitet.
  • Ramlösa, kaffe och te på rummet (Lavazza espressomaskiner).
  • Generös frukostbuffé.

Priser höst & vinter 2019

Priserna nedan är för en natt och en person som delar ett Superior dubbelrum. Priset varierar beroende på vald veckodag och valt datum.

  • Onsdag – torsdag, från 1 595 kr per person.
  • Fredag – lördag, från 1 695 kr per person.
  • Torsdag – lördag mellan den 20 november och 21 december 2019: från 1 995 kr per person.

Så här bokar du

Ring eller mejla för att boka vårt showpaket, på telefonnummer 08-555 730 00 eller e-postadress hotelriddargatan@profilhotels.se. Uppge bokningskod “Wallmans” vid bokningstillfället.

Vänligen observera att bokningen inte är genomförd eller giltig först den har blivit bekräftad av Hotel Riddargatan. Vid eventuell slutförsäljning så återkommer vi till er för avbokning..

Information om kvällen på Wallmans

Wallmans dörrar öppnas kl. 18.00 och sedan startar showen cirka 20 minuter senare. Efter showen, runt kl. 22.45, är du välkommen till nattklubben TG3 Lounge & Bar, som har öppet till 1.00.

Den rekommenderade åldern för denna show är från 13 år, dock måste alla under 18 lämna Wallmans direkt efter showens slut, när nattklubben startar.

För mer information om showen eller menyn, vänligen besök Wallmans hemsida på wallmans.se

Regler och villkor
Erbjudandet gäller endast på Hotel Riddargatan och Central Hotel i Stockholm, med reservation för slutförsäljning. Bokas via telefon eller mejl med ankomstdag onsdag – lördag till och med den 21 december 2019. Priset varierar beroende på vald veckodag och datum för showdatum och övernattning, och avser en natt på Hotel Riddargatan och en person som delar ett Superior Double Room. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden, kampanjer eller rabatter. Betalning sker vid bokningstillfället, ändring av bokning eller avbokning kan göras senast tio dagar innan showdatum. Önskar du förlänga din vistelse med ytterligare en natt, så ordnar vi det i mån av tillgänglighet.


 

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.