!
Information om corona (covid-19)
Läs mer >

 

Weekend for love på Good Morning+ Malmö

Upplev det bästa av Malmö och ta del av vårt hösterbjudande ”Weekend for love” den 2-4 oktober. För endast 1049:-/natt i dubbelrum alt. 949:-/natt i enkelrum inkl. frukost, får du en helg fylld med livemusik, mat, sevärdheter och mycket mer.

VAD INGÅR I ERBJUDANDET?

  • Övernattning
  • Frukost
  • Länk till livekonserten “Waiting for Love”
  • Rabattkoder till de olika aktiviteterna under helgen (viktigt är att ange rätt mejladress vid bokning för att bli tilldelad rabattkoderna)

Weekend for Love är en unik satsning som sker den 2-4 oktober i Malmö. Under helgen kan du som bokar Weekend for love-paketet njuta av hotellövernattning, streama livekonserten Waiting for Love och dessutom boka exklusiva aktiviteter såsom ett besök på den unika konstutställningen Hilma af Klint eller lära dig göra falafel med Malmös egen falafeldrottning från Yalla trappan. 

Den livestreamade konserten Waiting for love är en hyllning till klubb- och dansmusiken. På scenen står Idolvinnaren Tusse Chiza tillsammans med Melodifestivalfinalisten Paul Rey, stjärnskottet Naomi Wiehe och gospelkören Released. De kommer att framföra låtar från Avicii, Billie Eilish, Whitney Houston och många fler. Var beredda på gåshud och glädje!

Läs mer om Weekend for love-helgen här

BOKNINGSVILLKOR

Bokningen gäller endast på Good Morning+ Malmö. Erbjudandet kan bokas för vistelse 2-4 oktober. Priset ovan är per natt. Betalning sker vid bokning och är ej avbokningsbar.

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.