Härlig Weekend i Halmstad

Unna dig och din partner eller bästa vän en härlig helgutflykt! Good Morning Halmstad erbjuder ett perfekt utgångsläge för en trevlig helg.

Hotellet är beläget i Halmstads största shoppinggalleria vid E6 södra infart till centrum. Här finns shopping, nöjen, avkoppling och aktiviteter som passar de flesta. Halmstad har något att erbjuda året runt. Vi hjälper gärna till med förslag och du hittar alltid aktuell information på www.destinationhalmstad.se

 Från 590 kr per person

Priset inkluderar:

  • En natt i delat dubbelrum
  • Frukost
  • Fruktfat och choklad
  • Räksmörgås med ett glas vin eller öl
  • Gratis parkering

Boka

Bokas via mejl på halmstad@gmorninghotels.se alt telefon +46(0)35-18 35 00 för boende med ankomst fredag eller lördag. Erbjudandet gäller i mån av tillgänglighet, avser ett delat dubbelrum och kan bokas till och med den 13 Juni 2021. 

Regler och villkor

Erbjudandet gäller under perioden 2021-02-01 tom  2021-06-13 i mån av plats.  Priset ovan är per person i delat dubbelrum och inkluderar övernattning för en natt, fruktfat och choklad, räksmörgås med ett glas vin eller öl och gratis parkering. Kan bokas via hemsidan, telefon eller mail. Avbokning måste ske senast kl 18.00 dagen före ankomst, annars debiteras kostnad för en natt.