Garanterat bäst pris – bara på ligula.se

Bekvämligheter

Good Morning Arlanda ligger precis som namnet antyder, alldeles vid Stockholms flygplats Arlanda. Perfekt för dig som har ett tidigt flyg att passa eller som landar sent och vill vila en natt innan resan fortsätter hem. Vi erbjuder även långtidsparkering för våra gäster, så reser du till Arlanda med egen bil kan du lämna bilen hos oss medan du reser vidare med flyget ut i världen. 

Parkering

Vi erbjuder både korttids- och långtidsparkering, samt särskilda parkeringsplatser för dig med funktionshinder precis utanför entrén (korttids). Korttidsparkering behöver inte förbokas och ingår när du bor hos oss. Långtidsparkering förbokas mot en kostnad.

Transfer mellan hotellet och Arlanda

Vi kör våra gäster mellan hotellet och önskad flygplatsterminal vilken tid på dygnet som helst – och hämtar dig när du kommer tillbaka. Ring oss när du har landat på telefonnummer 08-655 01 00

Incheckning och utcheckning

Du är välkommen att checka in efter klockan 15 ankomstdagen. Utcheckning är sedan före klockan 12 avresedagen.

Gym

Vårt gym har öppet dygnet runt och är gratis för våra gäster.

Receptionen

Receptionen har öppet dygnet runt. Välkommen om du har några frågor eller behöver hjälp med något. Hos oss kan du beställa väckning  och även låna strykjärn & hårfön.

Mat & dryck

Vår restaurang serverar frukost och middag. Eftersom det är vanligt med tidiga morgnar för våra gäster så serverar vi frukosten extra tidigt. Klicka här för våra öppettider >

Vi serverar även middag på hotellet – À la carte och buffé. Skulle du vara hungrig när restaurangen är stängd kan du beställa enklare rätter från vår snacks-meny dygnet runt.

Du är även välkommen till vår bar som är öppen alla dagar i veckan. Här kan du koppla av med en kopp kaffe eller vin, öl och drinkar.

Hundar är välkomna!

Hundar är tillåtet på hotellet mot en tilläggskostnad. Måste förbokas då vissa rum är avsedda för hund och kostar 200:- extra. Vill du bo längre än tre nätter eller har fler än en hund, kontakta oss för prisförslag. 

Grönområden och promenadstråk finns i nära anslutning till hotellet.

Just på nyårsafton är Good Morning Arlanda en mycket populär tillflyktsort för mattar och hussar med fyrverkerirädda hundar. Det är nämligen helt förbjudet med fyrverkerier i Arlanda-området.

Boka ditt hundrum genom att kontakta oss på 08-655 01 00

I området