Garanterat bäst pris – bara på ligula.se

Mat och dryck

Det spelar ingen roll om du planerar att utforska Berlin eller om du har en lång arbetsdag framför dig, börja dagen med en god frukost!

På alla Good Morning Hotels prioriterar vi hållbarhet, hög kvalitet på våra produkter och ett brett sortiment. Vi erbjuder även alternativ för våra gäster med matallergier eller intoleranser.

Vi försöker tillgodose så många smaker och preferenser som möjligt. Det spelar ingen roll vilken typ av frukostperson du är; om du är en frukt och flingor eller en ägg och rostat bröd person. Alla kommer att hitta det som passar deras smak.

Du hittar vår frukostbuffé på bottenvåningen i korridoren mellan lobbyn och hissarna.

Öppettider:
Måndag till fredag, från 6:00 till 10:30.
Lördag – söndag – helgdagar, från 6:30 till 10:30.

Bar

Kom och njut av en god drink i vår bar!
Vår hotellbar är en populär mötesplats för våra gäster, oavsett om de träffas efter att ha utforskat den pulserande metropolen eller efter en lång dag på jobbet.

Vi erbjuder ett brett utbud av alkoholhaltiga och alkoholfria drycker, från ett bra urval av internationella viner, öl och spritdrycker till ett värmande te eller kaffe. Under årets varmare månader kan du njuta av dina drycker på vår sommar terrass.

Baren har olika öppettider. Fråga vår personal i hotellets reception när baren öppnar. Telefonnummer: intern 09 eller +49 (0)30 555 070.