Garanterat bäst pris – bara på ligula.se

Good Food på Good Morning Hotels

Bra mat behöver inte vara komplicerat. Med ”bra mat” menar vi bra råvaror, som till exempel miljöklassat kött, miljöklassad fisk, mat utan tillsatsämnen som konserveringsmedel eller färgämnen, Fairtrade kaffe, ekologiskt te, vegetariska alternativ på menyn och leverantörer med samma värderingar.

Vi lagar all mat på plats i våra egna kök, och för att resultatet ska bli så perfekt som möjligt har vi införskaffat marknadens senaste tekniska utrustning.

Med vårt Good Food koncept ska du som gäst på ett Good Morning hotell du alltid kunna få något att äta som är bra för dig som gäst, för miljön och för din plånbok. Oavsett vilket Good Morning hotell du bor på kommer du känna igen vår hamburgare, vår vegetariska hamburgare och vår Fish & Chips på menyn. Utöver dessa tre signaturrätter så finns alltid ett bra urval av goda och vällagade förrätter, varmrätter och efterrätter, tillgängligt alla dagar i veckan från kvällstid till kl 23.

Med ”miljöklassat kött” och ”miljöklassad fisk” menas att djuren har fötts upp på ett bra sätt, att de har fått bra föda – det vill säga inget artificiellt eller annat som får dem att växa snabbare, att man inte övergödslar jorden samt väljer mer miljövänliga alternativ i arbetsredskap och frakt. I nästa led har vi valt att samarbeta med leverantörer som inte tillsätter tillsatsämnen, som till exempel konserveringsmedel som gör att maten håller längre men på en konstgjord väg.

* Läs mer på respektive hotells sida för info om konceptet har nått just det hotell du planerar att besöka!