Boka hotell
Good Morning+ Hägersten
Inga hotell i närheten
av den valda destinationen
Välj datum
Ange antal
  • 1 natt
Ange antal
Rum 1
  • 1 vuxen
  • 0 barn, 0-12 år
Kontakta oss direkt vid bokningar av 10 rum och/eller 16 personer eller mer.

Har du en kampanj- eller företagskod?

Ange kampanjkod:
Ange företagskod:
Starta morgonen med
vår härliga frukostbuffé

Restaurang & bar på Good Morning+ Hägersten

Varmt välkommen till både vår restaurang och bar på gatuplan! Hos oss kan du mätta magen med frukost och middag – samt mindre rätter från vår snacks-meny dygnet runt. På somrarna kan du njuta av kaffet och solen på vår grönskande terrass.

Frukosten

Vår frukostbuffé står uppdukad måndag – fredag mellan klockan 6 och 10 och lördag – söndag mellan klockan 6 och 11. Om du har en tidig morgon går det bra att beställa en frukostpåse som sedan kan ätas på vägen. Beställs i receptionen dagen innan.

Middag

Middag kan beställas från vår à la carte-meny. I vår avslappnade och mysiga restaurang njuter du av vällagade middagar med förrätt, varmrätt och dessert. Restaurangen har öppet måndag till lördag men det går även att beställa enklare rätter från vår snacks-meny alla dagar, dygnet runt.

Vår bar

Vill du koppla av med en kopp kaffe eller ett glas vin/öl har vår bar har öppet alla dagar. Se öppettider till höger. Den perfekta mötesplatsen före eller efter middagen!

Sommarbuffé med grill 

Varje onsdag och fredag fram till den 20 juni mellan kl. 17.00 och 20.00 dukar vi upp en härlig buffé som passar både stora och små! Här finns goda sallader, såser, olika potatisrätter och andra trevlig tillbehör som passar med det grillen erbjuder för kvällen. Vi har även fullständiga rättigheter, samt att baren är öppen till 01.00.

Du bokar bord på vår lummiga innergård på  hagersten@gmorninghotels.se eller 08-556 323 30 

Priser:

  • 295 kr per person
  • 150 kr barn under 12 år
  • Barn upp till 3 år äter gratis
      

Öppettider

Frukost
Vardagar kl. 6.00 – 10.00
Helger kl. 6.00 – 11.00

Restaurangen
Mån – sön kl. 18.00 – 21.45

Baren
Alla dagar kl. 17.00 – 23.30