Garanterat bäst pris – bara på ligula.se

Res i Göteborg

Res kollektivt i Göteborg

Välj mellan spårvagnen, bussen eller båten för att ta dig runt i Göteborg. Att ta sig till stadens olika stadsdelar är enkelt även för den som är ny i staden. Med Västtrafikens olika alternativ kan du se stadens olika sevärdheter. Både tredagarsbiljetter och endagsbiljetter köper du enklast via Västtrafiks försäljningsställen. Vissa av Västtrafiks biljetter säljs även hos Pressbyrån, 7-eleven eller Turistbyrån. Var noga med att söka information om vilken biljett du behöver innan du börjar din resa.

För mer information vänligen besök:
vasttrafik.se

Cykla i Göteborg

Se Göteborg från cykeln. Välj cykeln som transportmedel för att enkelt ta dig genom stadens olika stadsdelar på en dag. Från Slottsskogens gröna områden till Göteborgs centrum är det en trevlig cykeltur genom staden. Det är på cykeln som du verkligen kan komma bort från de stora turistfällorna. Se staden i ett lugnt tempo från en lokal göteborgares perspektiv.

Göteborg med båt

Det finns många olika sätt att ta sig fram med båt på Göta älv. Göteborg har en lång hamnkultur där skaldjur, fisk och båtar alltid har haft en central roll. Spendera en kväll i stan eller ta dig ut till en av de fantastiska öar som Göteborgs skärgård har att erbjuda.

För mer information vänligen besök:
vasttrafik.se