Motel L by Ligula
Garanterat bäst pris – bara på ligula.se

tis 16 jul 2024 - ons 17 jul 2024

Destination eller hotell

Design Living

På våra hotell handlar allt om god design, men vad menar vi egentligen med det? För oss betyder det att ha öga för detaljer och näsa för vad våra gäster behöver. Många små delar skapar tillsammans den känsla du får när du kliver in genom våra dörrar. Stolar, bord, armaturer, väggkonst, musik och personalens bemötande – allt är genomtänkt för att forma en skön hotellvistelse.

När du besöker något av våra Motel L i Hammarby Sjöstad eller Älvsjö kommer du märka att det satts en viss prägel på stilen och interiören på våra hotell – en lekfull miljö, i sprakande färger och glada toner. Tack vare samarbetet med den stilsäkra och välrenommerade formgivaren Lisa Bengtsson har Motel L fått sin säregna prägel. Ett chict och ungdomligt hotell i centrala Stockholm väl värt ett besök!

BOKA HOTELL

 

Möt Lisa Bengtsson

Lisa Bengtsson är en svensk illustratör, formgivare och mönsterdesigner från Gnosjö. Hon medverkar flitigt i inredningsmagasin över hela världen och gör projekt med flertalet stora svenska företag och organisationer så som Barncancerfonden.

Hennes stilsäkra och lekfulla design syns på många olika material i många olika sammanhang. Du kan se den på textilier, tapeter, posters, handdukar, vykort, tallrikar, förpackningar – och i våra hotell! 

Läs mer om Lisa på
www.studiolisabengtsson.se