Garanterat bäst pris – bara på ligula.se

Bekvämligheter

Det ska kännas bekvämt och hemtrevligt att bo borta. Därför har vi inrett vår lobby som ett caféliknande vardagsrum. Här kan du vila, arbeta eller bara hänga en stund till tonerna av Chet Baker, Anna Calvi med flera. Är du hungrig så är du varmt välkommen till vår restaurang som finns i anslutning till vårt vardagsrum. Vi har lagt lite extra fokus på ljusdesignen för att få till en skön känsla när du äter din frukost eller tar en drink i baren. Självklart finns det WiFi så det är fritt fram att både jobba och surfa.

In- och utcheckning

Du är välkommen att checka in från kl. 15.00 på ankomstdagen. Utcheckning innan kl. 12.00 på avresedagen.

Receptionen

Vår reception har öppet dygnet runt. Välkommen till oss om du behöver hjälp med något eller har några frågor.

Parkering

Du som kommer med bil kan parkera smidigt nära hotellet. Du kan välja mellan P-hus “Aurora” med 30 laddstolpar som ligger 150 meter från hotellet eller  P-plats ”Morgonen” som ligger bakom hotellet. P-huset är låst mellan
01.00 – 05.00. Avgift tillkommer.

Frukost

Om du har bokat ditt boende via den här hemsidan bjuder vi dig på frukosten! Köper du till frukosten på plats kostar det 125 kr per person för vuxna och 65 kr för barn (4 – 12 år).

Skybar, Lobbybar & Kiosk

Vi har en kiosk och lobbybar/servering där du kan beställa enklare rätter, dricka och snacks, öppet fram till 22.30. I lobbyn bjuder vi även våra gäster på kaffe och te alla dagar.

I vår Skybar kan du ta en drink eller äta gott till utsikten av Öresundsbron.

Gym

Vårt gym är gratis för våra hotellgäster.

Hundar är välkomna!

Hos oss är hunden alltid välkommen! Vi har ett antal hundrum som du kan förboka mot en extraavgift på 200:-. (Om du vill stanna längre än tre nätter eller har mer än en hund så kontakta oss för prisförslag)

När du bokat ett hundrum så ingår en Goodiebag till hunden. Vatten- och matskålar finns också till låns. Vår personal kan tipsa dig om lämpliga promenadstråk i närheten av hotellet.

Vill du ta med dig hunden till frukost? Säg till när du checkar in så ordnar vi det!

Öppettider

Frukost
Vardagar kl. 06.30–10.00
Helger kl. 07.30–11.00

Skybar

Måndag - Torsdag kl. 16.00-22.00
Fredag kl. 14.00-00.00
Lördag kl. 16.00-00.00
Söndag - Stängt