Motel L Lund
Garanterat bäst pris – bara på ligula.se

mån 15 jul 2024 - tis 16 jul 2024

Motel L Lund

Bekvämligheter

Det ska kännas bekvämt och hemtrevligt att bo borta. Därför har vi inrett vår lobby som ett café liknande vardagsrum. Här kan du vila, arbeta eller bara hänga en stund till tonerna av Chet Baker, Anna Calvi med flera. Är du hungrig så är du varmt välkommen till vår Lobbybar som finns i anslutning till vårt vardagsrum. Vi har lagt lite extra fokus på ljusdesignen för att få till en skön känsla när du äter din frukost eller tar en drink i baren. Självklart finns det WiFi så det är fritt fram att både jobba och surfa.

In- och utcheckning

Du är välkommen att checka in från kl. 15.00 på ankomstdagen. Utcheckning innan kl. 12.00 på avresedagen.

Receptionen

Vår reception har öppet dygnet runt. Välkommen till oss om du behöver hjälp med något eller har några frågor.

Parkering

Du som kommer med bil kan parkera smidigt nära hotellet, det finns möjlighet att köpa biljett via receptionen eller Parkster/easypark.  Finns ett flertal el laddningsplatser.

Frukost

Om du har bokat ditt boende via vår hemsidan ingår frukost.  Köper du till frukosten på plats kostar det 125 kr per person för vuxna och 65 kr för barn (4 – 12 år).

Skybar, Lobbybar med uteservering

Vi har en  trevlig lobbybar i anslutning till receptionen  där vi serverar enklare rätter med något gott att dricka. Har även ett utbud av snacks & godis.öppet fram till 01.00. I lobbyn bjuder vi även våra gäster på kaffe och te alla dagar.

Från Maj månad öppnar vi upp vår uteservering där ni kan njuta av något gott att äta och dricka. 

I vår Skybar på 12:e våningen kan du njuta av ett glas vin eller drink med tilltugg eller en god räkmacka samtidigt som du njuter av den fantastiska utsikten över Öresundsbron. 

Gym

Vårt gym är gratis för våra hotellgäster och är öppet från kl 6.00-22.00 alla dagar i veckan.

Hundar är välkomna!

Hos oss är hunden alltid välkommen! Vi har ett antal hundrum som du kan förboka mot en extraavgift på 200:-. (Om du vill stanna längre än tre nätter så kontakta oss för prisförslag)

När du bokat ett hundrum så ingår en Goodiebag till hunden. Vatten- och matskålar finns också till låns. Vår personal kan tipsa dig om lämpliga promenadstråk i närheten av hotellet.

Ledhundar är alltid välkomna.

Vill du ta med dig hunden till frukost? Säg till när du checkar in så ordnar vi det!

Öppettider

Frukost 
Vardagar kl. 06.30–10.00
Helger kl. 07.00–10.30

Skybar

Måndag - Torsdag kl. 16.00-23.00
Fredag - Lördag kl. 16.00-23.00
Söndag - Stängt