Karim Alegre – Ny Food & Beverage Manager på Angelini i Köpenhamn

Vi välkomnar vår nya Food & Beverage Manager till Angelini i Köpenhamn efter att restaurangen har varit stängd i nästan ett års tid. Uppstarten har varit lyckosam med många besökare, både hotellgäster och Köpenhamnsbor. 

Vi ställde några frågor till Karim:

Vilken roll har du på Ligula?
Som Food & Beverage Manager på ProfilHotels Copenhagen Plaza har jag ansvar för mat & dryck på vår italiensk-amerikanska restaurang Angelini, vår fantastiska bar The Library Bar och vår frukost. 

Vad tycker du mest om att arbeta inom restaurangbranschen?
Jag älskar gästfrihetsaspekten av restaurangbranschen. Det är otroligt givande att skapa minnesvärda upplevelser för våra gäster och se deras tillfredsställelse.

Vad är det bästa med att vara Food & Beverage Manager?
Det bästa med att vara F&B Manager är den unika blandningen av gästfrihet och affärssinne. Att använda Business Intelligence-verktyg gör det möjligt för mig att förbättra gästernas upplevelser samtidigt som jag optimerar driftseffektiviteten.

Varför ska man äta på Angelini i Köpenhamn?
Angelini erbjuder fantastisk mat och utmärkt service, vilket gör det till en måste-besöka matdestination i Köpenhamn.

Om du kunde välja någon i världen, vem skulle du vilja äta hotellfrukost med?
Jag skulle gärna vilja äta hotellfrukost med Denzel Washington. Hans visdom och erfarenheter skulle göra samtalet inspirerande och engagerande.

Varmt välkommen till Angelini i Köpenhamn!

Om Ligula Hospitality Group

Ligula Hospitality Group är moderbolag i en privatägd koncern i stark tillväxt som äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Vi driver idag 33 hotell på 16 orter i Sverige, sju hotell i Tyskland och fem hotell i Danmark (Köpenhamn), totalt 46 hotell. Hotellverksamheten bedrivs under varumärkena Collection by Ligula, ProfilHotels by Ligula, Apartments by Ligula, Motel L by Ligula och Good Morning Hotels by Ligula. Genom franchiseavtal med BWH Hotels driver Ligula även fem Best Western Plus hotell. Läs mer på www.ligula.se