Ligula Hospitality Group i samarbete med BWH Hotels Scandinavia

Från och med den 1 januari 2024 har fem av Ligula’s hotell bytt varumärke till Best Western Plus.

BWH Hotels Scandinavia och Ligula Hospitality Group ingick vid årsskiftet ett samarbete i syfte att skapa starka kommersiella synergier. Det strategiska partnerskapet mellan Ligula och BWH syftar till att stärka varje hotells position genom BWHs internationella nätverk och lokala närvaro.

De hotell som från 1 januari har anslutit sig BWH och till Best Western Plus är Radisson Blu Hotel Lund, Park In by Radisson Malmö, Park Inn by Radisson Copenhagen, Park Inn by Radisson Hammarby Sjöstad och Park Inn by Radisson Solna. Totalt omfattar detta totalt 1152 rum som tillförs BWHs gäster och medlemmar.

”Vi är mycket entusiastiska över att påbörja detta samarbete med Ligula Hospitality Group. Genom att förena våra resurser och expertis kommer vi att kunna leverera ett betydande kommersiellt värde.” Säger Johan Michelson, VD för BWH Hotels Scandinavia. Vi ser verkligen fram emot att inkludera de nya hotellen i Best Western Plus och välkomna dem till vår gemenskap.” fortsätter Johan.

Samarbetet förväntas öka konkurrenskraften och närvaron på den skandinaviska hotellmarknaden. Genom att integrera de fem hotellen i BWH kommer Ligula att dra nytta av deras förståelse för operatörens behov.

”Vi är nöjda över att inleda detta samarbete med BWH och ansluta oss till deras nätverk. Det är en spännande möjlighet för oss att dra nytta av deras flexibilitet och effektiva kostnadsstruktur. Med sin starka lokala anknytning ser vi fram emot gemensamma framgångar” säger Ligulas VD, Uwe Löffler.

 

Ligulas Best Western Plus hotell är:


Best Western Plus Park City Solna

Hotellgatan 11, Stockholm 

Best Western Plus Park City Hammarby Sjöstad
Midskeppsgatan 6, Stockholm

Best Western Plus Park City Lund
Hedvig Möllers gata 2, Lund

Best Western Plus Park City Malmö
Sjömansgatan 2, Malmö

Best Western Plus Park City Globetrotter Copenhagen Airport
Engvej 171, Köpenhamn