Vi välkomnar Cristian Valencia till Ligula

Den 14 mars 2022 började Cristian Valencia hos oss på Ligula Hospitality Group. Han kommer axla rollen som Revenue Manager. Hans stora ambitioner och tidigare erfarenheter lämpar sig perfekt tillsammans med vårt team! För att lära känna Cristian lite bättre har vi ställt några frågor till honom. Nedan får ni ta del av hans intressanta svar. 

  • Vem är du?

Kommer från en liten by som heter Kinna (5 mil utanför GBG) men har bott i Göteborg senaste två åren. På min fritid så träffar jag vänner och tränar väldigt mycket. Har spelat tennis på en hög nivå i min ungdomstid och spelar även idag.  

  • Vad är din roll på Ligula?

Min roll är Revenue Manager där jag ska hjälpa till och stötta hotellen för att optimera och hitta rätt strategier för att nå de uppsatta mål som finns.

  • Vad har du gjort tidigare?

Började jobba på Landvetter flygplats som check in agent men efter ett par år där bestämde jag för mig för att studera Revenue management. Efter utbildningen fick jag chansen att jobba som RM på Scandic hotels. Jag fick även chansen att implementera RM för en padelhall i Göteborg.

  • Vad ser du som det bästa med att jobba i hotellbranschen?

Att ingen dag är sig lik. Du träffar otroligt många personer och det på går ständigt nya utvecklingar. Det byggs otroligt mycket hotell att konkurrensen blir tuffare och jag älskar att utmana mig själv med tuff konkurrens.

  • Vad har du för ambitioner år 2022?

Att göra skillnad för Ligula Hospitality där vi hittar bra sätt att kunna optimera hotellen med olika verktyg & strategier. Ambitioner inom privata livet är njuta mer av vardagen och att börja utforska nya länder som man har velat besöka.

  • Om du fick välja vem du vill, i hela världen, vem skulle du då vilja äta hotellfrukost med?

Jag skulle vilja äta frukost med Elon Musk och få inspireras av hans mindset.