Boka hotell
Välj hotell
Inga hotell i närheten
av den valda destinationen
Välj datum
Ange antal
  • 1 natt
Ange antal
Rum 1
  • 1 vuxen
  • 0 barn, 0-12 år
Kontakta oss direkt vid bokningar av 10 rum och/eller 16 personer eller mer.

Har du en kampanj- eller företagskod?

Ange kampanjkod:
Ange företagskod:

Om Green Key

Vi bryr oss om miljön och din bekvämlighet.

När du väljer att bo på ett hotell som är miljömärkt med Green Key innebär det att du bidrar till att ta ansvar för miljön, eftersom vi följer Green Keys miljökrav.Vi hjälper dig som gäst att ta hand om miljön utan att kompromissa med din upplevelse eller bekvämlighet hos oss.

Här är några exempel på våra miljöinsatser:

  • Vi använder miljöanpassade rengöringsprodukter som är skonsamma för både dig och miljön.
  • Vi jobbar kontinuerligt med att minimera vattenförbrukningen, exempelvis genom snålspolande kranar och toaletter samt vattensnåla disk- och tvättmaskiner.
  • Vi arbetar för att minska energiförbrukningen, exempelvis genom effektiva uppvärmnings- och ventilationssystem samt LED- eller lågenergilampor som ljuskällor.
  • Vi jobbar aktivt med att minimera mängden avfall samtidigt som vi sorterar och återvinner exempelvis papper, plast, metall och glas.
  • Vi jobbar efter tydliga miljömål för att ständigt förbättra vårt miljöarbete. Vår personal har kunskap om hur vi kan minska vår miljöbelastning och vi vill även erbjuda dig som gäst information och vägledning om hur du kan minska din miljöpåverkan i samband med din vistelse här.

För att spara tvättmedel, förpackningar, vatten och energi ger vi dig möjligheten att använda din handduk en extra dag. Lägg handduken på golvet om du vill att den ska bytas ut.

Vi vill göra det enkelt för dig att sortera ditt avfall. Lägg papper, tidningar, batterier, burkar och flaskor bredvid papperskorgen, så återvinner vi det åt dig.

Receptionen hjälper dig gärna om du har frågor om vårt miljöarbete eller om hur du kan bidra till arbetet! Du kan även hitta mer information om Green Keys på hemsidan www.greenkey.se

Tänkvärt för miljön

Hjälp oss att spara energi

Om man stänger av vattnet när man ska tvätta kroppen och schamponera håret, spar man både vatten och energi. Använder vi oss av siffror från Energimyndigheten så skulle en minuts kortare dusch ungefär motsvara energin att ha en LED-lampa tänd i mer än åtta dygn.

Tillsammans kan vi göra skillnad!