Välkommen till Pipes i Hammarby Sjöstad! Traditionella pubrätter, ett stort utbud av öl, whisky, cider samt PIPA – Pipes alldeles egna öl. 

Här hittar du en meny med förrätter, varmrätter och desserter som passar utmärkt till vårt breda sortiment av öl, vin, cider och starkare drycker. Självklart har vi inslag av Hantverksöl och samarbete med det lokala bryggeriet, Carnegiebryggeriet, som ligger ett par hundra meter bort! Vi kan dessutom stoltsera med vår egen öl “PIPA”, som bryggs enbart för Pipes restauranger och inte går att avnjuta någon annanstans.

Vi serverar klassiska välsmakande pubrätter, såsom hamburgare gjorda på högrev och oxbringa, Hickorydoftande revben och ölpanerad Fish’n chips – tillagat på vårt egna sätt. 

Gemytet finns i inredningen med ombonat material, grovt trägolv blandat med en klassisk rustik matta. Du kan sitta avskilt, enskilt eller bland oss andra, dessutom finns en uteservering som vi öppnar då solen levererar. Vi är ingen sportbar men en TV finns att samlas kring vid större idrottsliga evenemang.

Kontakta oss

Pipes Stockholm

Hammarby Allé 43, Stockholm

Tel 08-409 130 00

hammarby.sjostad@pipes.se

Öppettider

Mån – tor kl. 16.00 – 22.00
Fre- lör kl. 16.00 – 24.00
Sön kl. 16.00 – 22.00

Se mer av oss på Facebook och Instagram