Annelie Persson, ny General Manager ProfilHotels Aveny, Umeå

ProfilHotels Aveny i centrala Umeå är förutom sin hotellverksamhet en uppskattad mötesplats för såväl långväga gäster som för de lokala Umeåborna.

Annelie som nu axlat rollen som General Manager har bott en hel del utomlands där hon också drivit hotell. Hon har många års erfarenhet från resenäringen bland annat från regional turismutveckling, SRF (Svenska resebranschföreningen) och från resebyråverksamhet. Den breda erfarenheten från branschen ligger till god grund när hon åter går in i rollen som driftsansvarig, nu som General Manager på ProfilHotels Aveny i Umeå.

”Jag är stolt över att få vara med och vidareutveckla detta väletablerade designhotell med gamla anor i centrala Umeå. Jag drev hotell i Bryssel på nittiotalet och nu känns det extra roligt att få arbeta operativt med hotelldrift igen. Vi kommer fortsätta värna om att erbjuda alla en välkomnande och personlig service. Våra ljusa, luftiga rum i centrala Umeå med några minuters gångavstånd från Rådhustorget och tågstationen passar verkligen för ett bekvämt besök i staden. I vår amerikansk-italienska restaurang Angelini serverar vi både lunch och middag och i vår populära pub Pipes of Scotland har vi både musik-quiz och live musik vilket bidrar starkt till en levande miljö för både oss och våra gäster.” säger Annelie.

Om Ligula Hospitality Group

Ligula Hospitality Group är moderbolag i en privatägd koncern i stark tillväxt som äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Vi driver idag 34 hotell på 16 orter i Sverige, sex hotell i Tyskland och fem hotell i Danmark (Köpenhamn), totalt 45 hotell. Hotellverksamheten bedrivs under varumärkena Collection by Ligula, ProfilHotels by Ligula, Apartments by Ligula, Motel L by Ligula och Good Morning Hotels by Ligula. Genom franchiseavtal med Radisson Hotels driver Ligula även fem Radisson Hotels. Läs mer på ligula.se

 

Pressreleaser
Andréas Johansson, ny General Manager ProfilHotels President, Norrköping
2023-06-27
Andréas Johansson, ny General Manager ProfilHotels President, Norrköping
Andréas Johansson är fr o m i våras ny General Manager för Ligula Hospitality Groups ProfilHotels President i Norrköping. Hotellet, som är beläget i centrala Norrköping, har en naturlig plats på hotellmarknaden i staden där färgstark design och teknik fått samverka för att skapa en modern och trivsam miljö.
2022-12-06
Annelie Persson, ny General Manager ProfilHotels Aveny, Umeå
Annelie som nu axlat rollen som General Manager har bott en hel del utomlands där hon också drivit hotell. Hon har många års erfarenhet från resenäringen bland annat från regional turismutveckling, SRF (Svenska resebranschföreningen) och från resebyråverksamhet.
2022-11-14
Nathalie Ufer Weichl, ny General Manager ProfilHotels Riddargatan, Stockholm
Nathalie Ufer Weichl är sedan augusti ny General Manager för ProfilHotels Riddargatan i Stockholm. ProfilHotels Riddargatan är med sina 78 rum en liten hotellpärla i centrala Stockholm som Ligula drivit i 20 år.
2022-11-11
Niclas Norman, ny General Manager för ProfilHotels Savoy, Jönköping
Niclas Norman är fr o m sommaren 2022 ny General Manager för Ligula Hospitality Groups ProfilHotels Savoy i Jönköping.
Ligula Hospitality Group | La Gare by Sofiehof Jönköping
2022-08-09
Ligula Hospitality Group | La Gare by Sofiehof Jönköping
Den 28 april öppnade La Gare by Sofiehof i centrala Jönköping – ProfilHotels Savoy anrika restaurang Sofiehof uppgraderas med fransk touch och bistrokänsla.