La Gare by Sofiehof öppnade på nytt i Jönköping i April

Den 28 april öppnade La Gare by Sofiehof i centrala Jönköping – ProfilHotels Savoy anrika restaurang Sofiehof uppgraderas med fransk touch och bistrokänsla.

Anrika restaurang Sofiehof, beläget i ProfilHotels Savoys lokaler, är en klassisk och välkänd krog i Jönköping. Nu lyfter Ligula Hospitality Group, som driver ProfilHotels och dess restauranger, Sofiehof till en ny dimension, La Gare by Sofiehof.

– ”La Gare är vårt franska bistrokoncept som vi även driver på våra ProfilHotels i Stockholm (ProfilHotels Central) och Malmö (ProfilHotels Garden) och som genomsyras av den franska mat- och dryckeskulturen och den genuina franska bistrokänslan” säger Anna-Karin Norin, konceptchef inom Ligula.

– ”Vi är mycket glada att få nyöppna vår restaurang Sofiehof i ny tappning i form av La Gare by Sofiehof” säger Gunilla Lundberg, General Manager för ProfilHotels Savoy. ”vi är övertygade om att våra hotellgäster och även Jönköpingsborna kommer att hitta hit och njuta av att umgås i skön bistromiljö och franskinspirerad mat och dryck”.

La Gare by Sofiehof öppnar den 28 april och kommer erbjuda allt från lunch till after-work till middagar.

Om ProfilHotels Savoy – La Gare by Sofiehof
ProfilHotels Savoy och La Gare by Sofiehof ägs och drivs av Ligula Hospitality Group Ligula Hospitality Group är moderbolag i en privatägd koncern i stark tillväxt som äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Vi driver idag 45 hotell på 16 orter i Sverige, sex i Tyskland och i Danmark (Köpenhamn). Hotellverksamheten bedrivs under varumärkena Collection by Ligula, ProfilHotels by Ligula, Apartments by Ligula, Motel L by Ligula och Good Morning Hotels by Ligula. Genom franchiseavtal med Radisson Hotels driver Ligula även fem Radisson Hotels. Läs mer på ligula.se

För mer information, kontakta:

Uwe Löffler, CEO och ägare Ligula Hospitality Group uwe.loffler@ligula.se
eller Anna-Karin Norin, konceptchef Ligula Hospitality Group Ligula Anna-Karin.Norin@ligula.se

Ligula Hospitality Group
2022-03-24

Pressreleaser
Andréas Johansson, ny General Manager ProfilHotels President, Norrköping
2023-06-27
Andréas Johansson, ny General Manager ProfilHotels President, Norrköping
Andréas Johansson är fr o m i våras ny General Manager för Ligula Hospitality Groups ProfilHotels President i Norrköping. Hotellet, som är beläget i centrala Norrköping, har en naturlig plats på hotellmarknaden i staden där färgstark design och teknik fått samverka för att skapa en modern och trivsam miljö.
2022-12-06
Annelie Persson, ny General Manager ProfilHotels Aveny, Umeå
Annelie som nu axlat rollen som General Manager har bott en hel del utomlands där hon också drivit hotell. Hon har många års erfarenhet från resenäringen bland annat från regional turismutveckling, SRF (Svenska resebranschföreningen) och från resebyråverksamhet.
2022-11-14
Nathalie Ufer Weichl, ny General Manager ProfilHotels Riddargatan, Stockholm
Nathalie Ufer Weichl är sedan augusti ny General Manager för ProfilHotels Riddargatan i Stockholm. ProfilHotels Riddargatan är med sina 78 rum en liten hotellpärla i centrala Stockholm som Ligula drivit i 20 år.
2022-11-11
Niclas Norman, ny General Manager för ProfilHotels Savoy, Jönköping
Niclas Norman är fr o m sommaren 2022 ny General Manager för Ligula Hospitality Groups ProfilHotels Savoy i Jönköping.
Ligula Hospitality Group | La Gare by Sofiehof Jönköping
2022-08-09
Ligula Hospitality Group | La Gare by Sofiehof Jönköping
Den 28 april öppnade La Gare by Sofiehof i centrala Jönköping – ProfilHotels Savoy anrika restaurang Sofiehof uppgraderas med fransk touch och bistrokänsla.