Mikael Pettersson, ny General Manager för ProfilHotels Halmstad Plaza

Mikael Pettersson är fr o m 15 april 2022 ny General Manager för Ligula Hospitality Groups nya ProfilHotels Halmstad Plaza.

Hotellet, som är beläget i centrala Halmstad alldeles i närheten av Resecentrum, öppnades sommaren 2021 och har redan etablerat sig på ett positivt sätt både lokalt och bland inresande gäster. ProfilHotels Halmstad Plaza är ett fullservicehotell med relaxavdelning, restaurang och skybar utöver de 240 hotellrummen

Mikael Pettersson som nu axlar rollen som General Manager är en erfaren kunnig ledare som rest och arbetat en hel del utomlands, och som de senaste åren varit verksam i södra Sverige, bl a som VD för Örenäs slott. Med tidigare tjänster inom både större internationella hotellkedjor och fristående hotell har Mikael en bred erfarenhet från hotellbranschen.

 

”Det ska bli otroligt kul att få vara med och vidareutveckla en så spännande produkt. Hotellet har en väldigt internationell känsla och jag ser fram emot att arbeta med teamet och se till att hotellet blir ytterligare en anledning att resa till Halmstad. Med ett riktigt bra mat- och dryckesutbud och dessutom både relaxavdelning och skybar med fantastisk utsikt är jag övertygad om att hotellet kommer bli en populär mötesplats året runt” säger Mikael

 

Om Ligula Hospitality Group

Ligula Hospitality Group är moderbolag i en privatägd koncern i stark tillväxt som äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Vi driver idag 34 hotell på 16 orter i Sverige, sex hotell i Tyskland och fem hotell i Danmark (Köpenhamn), totalt 45 hotell. Hotellverksamheten bedrivs under varumärkena Collection by Ligula, ProfilHotels by Ligula, Apartments by Ligula, Motel L by Ligula och Good Morning Hotels by Ligula. Genom franchiseavtal med Radisson Hotels driver Ligula även fem Radisson Hotels. Läs mer på www.ligula.se

Pressreleaser
Andréas Johansson, ny General Manager ProfilHotels President, Norrköping
2023-06-27
Andréas Johansson, ny General Manager ProfilHotels President, Norrköping
Andréas Johansson är fr o m i våras ny General Manager för Ligula Hospitality Groups ProfilHotels President i Norrköping. Hotellet, som är beläget i centrala Norrköping, har en naturlig plats på hotellmarknaden i staden där färgstark design och teknik fått samverka för att skapa en modern och trivsam miljö.
2022-12-06
Annelie Persson, ny General Manager ProfilHotels Aveny, Umeå
Annelie som nu axlat rollen som General Manager har bott en hel del utomlands där hon också drivit hotell. Hon har många års erfarenhet från resenäringen bland annat från regional turismutveckling, SRF (Svenska resebranschföreningen) och från resebyråverksamhet.
2022-11-14
Nathalie Ufer Weichl, ny General Manager ProfilHotels Riddargatan, Stockholm
Nathalie Ufer Weichl är sedan augusti ny General Manager för ProfilHotels Riddargatan i Stockholm. ProfilHotels Riddargatan är med sina 78 rum en liten hotellpärla i centrala Stockholm som Ligula drivit i 20 år.
2022-11-11
Niclas Norman, ny General Manager för ProfilHotels Savoy, Jönköping
Niclas Norman är fr o m sommaren 2022 ny General Manager för Ligula Hospitality Groups ProfilHotels Savoy i Jönköping.
Ligula Hospitality Group | La Gare by Sofiehof Jönköping
2022-08-09
Ligula Hospitality Group | La Gare by Sofiehof Jönköping
Den 28 april öppnade La Gare by Sofiehof i centrala Jönköping – ProfilHotels Savoy anrika restaurang Sofiehof uppgraderas med fransk touch och bistrokänsla.