!
Information om corona (covid-19)
Läs mer >

Sveriges populäraste hotell: Motel L i Hammarby Sjöstad

Det startade 2014. Nu skriver vi 2017, och uppstickaren Motel L har manövrerat sig upp till positionen som Sveriges populäraste hotell – allt enligt användarna på den populära sajten Tripadvisor.

Liv, puls och design. Det kan vara några av förklaringarna till Motel L-konceptets stora framgångar, och bakgrunden till att hotellet nu toppar Tripadvisors lista över Sveriges populäraste hotell.

Konceptet bygger mycket på färg och form, där designern Lisa Bengtsson varit djupt involverad i arbetet med att inreda hotellets rum, och även den stora, sköna lobbyn som är hela hotellets eget vardagsrum. En stor och inspirerande social yta där både hotellgäster och utomstående kan slå sig ned med en kopp kaffe och gratis wi-fi.

En annan och minst lika viktig förklaring till designhotellets popularitet är troligen den enkla och moderna prissättningen, som alltid baseras på det fasta priset 725 kr per natt vid bokning direkt på ligula.se. Priset gäller för 1-2 personer i dubbelrum, men hotellet erbjuder även familjerum för upp till fyra personer. 

Att modellen med rimliga, fasta priser är en framgångsfaktor, understryks av att Motel L i Hammarby Sjöstad hamnar på andra plats i kategorin ”Fynd” hos Tripadvisor.

”Vi har haft en väldigt stark tro på det här konceptet ända sedan lanseringen, och de fina placeringarna i Tripadvisors ranking känns som en bekräftelse på att vi är rätt ute”, säger Uwe Löffler, VD för Ligula Hospitality Group.

I juni 2017 öppnas nästa Motel L-enhet, med 170 rum i direkt anslutning till Älvsjö station och Stockholmsmässan.


För ytterligare information, kontakta Uwe Löffler, VD för Ligula Hospitality Group
uwe.loffler@ligula.se | 0708-11 49 72

Pressreleaser
Förstärkta hygien- och säkerhetsåtgärder på samtliga hotell under Ligula Hospitality Group
2020-08-20
Förstärkta hygien- och säkerhetsåtgärder på samtliga hotell under Ligula Hospitality Group
Ligula Hospitality Group med sina 40 hotell i Sverige, Danmark och Tyskland har sedan i våras förstärkt sina hygien- och säkerhetsåtgärder på samtliga hotell i kedjan.
INFORMATION OM SÄKERHETSRUTINER RÖRANDE CORONAVIRUSET
2020-03-19
INFORMATION OM SÄKERHETSRUTINER RÖRANDE CORONAVIRUSET
Med tanke på rådande omvärldssituation p g a spridningen av Coronaviruset Covid-19 och utifrån våra medarbetare och gästers intresse och säkerhet så har vi här sammanfattat hur Ligula Hospitality Group agerar för att fortsätta sköta och hantera vår dagliga hotelldrift i de länder vi verkar i, d v s Sverige, Danmark och Tyskland.
Ligula Hospitality Group AB miljödiplomerat enligt Svensk Miljöbas
2020-03-13
Ligula Hospitality Group AB miljödiplomerat enligt Svensk Miljöbas
Ligula Hospitality Group har uppnått Svensk Miljöbas samtliga krav för miljödiplomering. Miljödiplomeringen bekräftar att verksamheten har konkreta verktyg och ett väl fungerande miljöledningssystem för ett effektivt och fortsatt långsiktigt miljöarbete framåt.
Nominerade i kategorin bästa hotellkedja Sverige
2020-01-21
Nominerade i kategorin bästa hotellkedja Sverige
Ligula Hospitality Group är glada över att vara nominerade till Grand Travel Award i kategorin bästa hotellkedja Sverige. Grand Travel Award är ett samarbete mellan Travel News och Fürst Scandinavian Research AB.
Ligula växer i Köpenhamn
2019-06-27
Ligula växer i Köpenhamn
Ligula Hospitality Group har tecknat avtal om att genom ett aktieförvärv överta Park Inn Hotel I Köpenhamn. Hotellet ligger i anslutning till den mycket dynamiska och växande Copenhagen Airport. Hotellet har 295 rum, möteslokaler och restauranger. Övertagandet sker per 1 juli 2019.