Vi välkomnar Marie Lundkvist till Ligula!

Den 1 december 2020 började Marie Lundkvist hos oss på Ligula Hospitality Group. Hon kommer axla rollen som Distribution Specialist. Hennes stora ambitioner och tidigare erfarenheter lämpar sig perfekt tillsammans med vårt team! För att lära känna Marie lite bättre har vi ställt några frågor till henne. Nedan får ni ta del av hennes intressanta svar. 

Vem är du?
– Jag kommer ursprungligen från Halmstad men bor sedan 20 år tillbaka i Göteborg. Trivs väldigt bra här även om jag gärna åker hem till Halmstad med min man och våra två barn varje sommar.  Jag gillar att resa, laga ny och spännande mat, bjuda över vänner, lyssna på musik och gå på konserter.

Vad är din roll på Ligula?
– Mina huvudsakliga uppgifter kommer vara distribution, prissättning och att optimera lönsamheten. Jag kommer även att fokusera på de tre nya hotell som öppnar under 2021. Det känns väldigt spännande att få möjligheten att utvecklas tillsammans med Ligula Hospitality Group.

Vad har du gjort tidigare?
– Senast arbetade jag som Profit Manager på Nordic Choice och före det var jag nästan 9 år på Scandic Hotels som Senior Revenue Manager. Jag har även jobbat som Revenue manager och bokningschef på Avalon Hotel och varit receptionschef på Hotel Opera.  

Vad ser du som det bästa med att jobba i hotellbranschen?
– Det är en levande, spännande och väldigt rolig bransch som ger mycket energi. Det är en bransch som har potential att utvecklas inom digitalisering och förbättrade processer, det känns spännande att få vara med på den resan.

Vad har du för ambitioner det kommande året?
– Lära känna Ligula Hospitality Group och våra olika varumärken för att tillsammans med kollegerna hitta nya vägar för att utvecklas, optimera lönsamheten samtidigt som vi alltid har gästen i centrum. Jag längtar efter den dag då restriktionerna släpps, då ska jag se Håkan Hellström live på Ullevi igen, umgås oftare med nära och kära, kramas mer och äntligen få uppleva att vår älskade bransch ser ljuset igen.

Om du fick välja vem du vill, i hela världen, vem skulle du då vilja äta hotellfrukost med?
-Under året har jag jobbat som volontär på Röda korset. Jag har handlat till en dam på 95 år som inte har varit utanför dörren sedan i mars. Henne skulle jag verkligen vilja ta med ut och bjuda på en frukost för att höra hennes livshistoria.   

Varmt välkommen till oss!

Pressreleaser
Ligula Hospitality Group | La Gare by Sofiehof Jönköping
2022-08-09
Ligula Hospitality Group | La Gare by Sofiehof Jönköping
Den 28 april öppnade La Gare by Sofiehof i centrala Jönköping – ProfilHotels Savoy anrika restaurang Sofiehof uppgraderas med fransk touch och bistrokänsla.
Ligula Hospitality Group | Cornell University
2022-04-25
Ligula Hospitality Group | Cornell University
Ligula Hospitality Group investerar i ett gemensamt certifikat för högre chefer och samtliga hotelldirektörer. Utbildningen är framtagen tillsammans med Cornell University, School of Hotel Administration och genomförs digitalt i deras regi.
INFORMATION OM SÄKERHETSRUTINER
2022-02-08
INFORMATION OM SÄKERHETSRUTINER
Med tanke på rådande omvärldssituation och utifrån våra medarbetare och gästers intresse och säkerhet så har vi här sammanfattat hur Ligula Hospitality Group agerar för att fortsatt sköta och hantera vår dagliga hotelldrift i de länder vi verkar i, d v s Sverige, Danmark och Tyskland.
INFORMATION OM SÄKERHETSRUTINER GÄLLANDE COVID
2021-12-30
INFORMATION OM SÄKERHETSRUTINER GÄLLANDE COVID
Med tanke på rådande omvärldssituation p g a spridningen av Coronaviruset och utifrån våra medarbetare och gästers intresse och säkerhet så har vi här sammanfattat hur Ligula Hospitality Group agerar för att fortsätta sköta och hantera vår dagliga hotelldrift i de länder vi verkar i, d v s Sverige, Danmark och Tyskland.
Ligula Hospitality Group utökar sitt hotellbestånd
2021-03-08
Ligula Hospitality Group utökar sitt hotellbestånd
I dessa svåra tider för branschen med pandemi och medföljande restriktioner som slagit hårt mot näringen så växer Ligula Hospitality Group med fler hotell.