Garanterat bäst pris – bara på ligula.se

BOKA DITT HYBRIDMÖTE HOS OSS

Vi står redo och ser fram emot att producera hybridmöten tillsammans med dig.

Vi kallar det hybridmöten, då vi tror att ditt behov är att fortsätta mötas, men i  en kombination av  fysiskt och digitalt möte. En person eller ett mindre antal personer behöver vara på plats, medan resterande deltagare finns med på länk i det digitala rummet.

Möjligheten att delta utan att fysiskt vara på plats, men ändå uppleva dynamiken i det fysiska mötet är det nya sättet att mötas på. Då är det viktigt att tekniken stöttar detta och att alla kan komma till tals och integreras i mötet.

PRODUKTIONEN, TEKNIKEN, RUMMET & UPPLEVELSEN

Oavsett om du är ensam föreläsare eller en mindre grupp så löser vi  det praktiska.

Vår miljö inbjuder till kreativa möten och tekniken ser vi till stöttar det digitala behovet. Vår erfarenhet inom möten tillsammans med våra samarbetspartners inom teknik och digital möteskoordinering skapar en helhet och trygg inramning för en lyckad produktion och upplevelse.

HYBRIDMÖTEN FRÅN  MÖTESRUMMET

Vi  erbjuder en användarvänlig, trygg och säker Videokonferens teknik. Tekniken lämpar sig för ett mötesrum med  1-10 deltagare på plats och  stödjer olika former av digitala mötesplattformer, t.ex. Zoom, Teams, Google Meet etc.

Totalt antal digitala deltagare styr du själv genom din digitala mötesplattform.

Grundpris: 4100 sek ex. moms/dag.

I priset ingår: Mötesrum anpassat efter antalet deltagare på plats samt en dags hyra av videokonferens teknik för hybridmöten. Måltider tillkommer.

HYBRIDMÖTEN FRÅN STUDIO

Vi bygger en digital sändning från en fysisk studio som riggas i våra inspirerande miljöer, på plats på ProfilHotels Central. Härifrån medverkar din kärna i hybridmötet och sänder ut till din publik som deltar på distans.

Det kan tex. vara en föreläsning, en nätverksträff, en gala eller kick off, där ett mindre antal är på plats och merparten deltar på distans.  Antingen lyssnar din publik eller så integrerar du dem i mötet genom tekniska lösningar som stöttar ditt mål och innehåll. Ditt program kan även spetsas med underhållning, extern moderator och föreläsare som deltar från annan ort. Det är bara din fantasi, budget och mål som sätter gränserna.

Vi är med och stöttar hela vägen genom planering, genomförande och uppföljning där produktionen och tekniken tillsammans med miljön och upplevelsen är de centrala delarna.

Pris lämnas mot förfrågan.

MÅLTIDER

Alla våra måltider är anpassade efter era önskemål – från fika till lunch. 

Pris lämnas mot förfrågan.

VÄLKOMMEN ATT BOKA DITT NÄSTA HYBRIDMÖTE HOS OSS PÅ PROFILHOTELS CENTRAL! 

 

Mötesförfrågan

Välkommen att göra en mötesförfrågan med hjälp av nedan formulär. Vi återkommer till dig snarast!

* Vänligen observera att detta endast är en förfrågan och inte detsamma som en bokning.