Garanterat bäst pris – bara på ligula.se

Bekvämligheter

Samtliga 89 rum erbjuder bekvämligheter som kylskåp och kaffebryggare, samt WiFi och platt-tv med kabelkanaler. Minibar, regndusch och rumsservice tisdag till lördag är andra bekvämligheter som ingår.

I lobbybaren som är hotellets naturliga mötesplats, finns möjligheten att beställa mat från lobbybarens A la Carte meny, beställa exotiska drinkar och vissa kvällar njuta av skön pianomusik. Självklart finns det gratis WiFi, så det är fritt fram att både jobba och surfa.

Parkering

Hotel Aveny har egna garageplatser i samma hus. Kan förbokas mot avgift i mån av plats.

In- och utcheckning

Du är välkommen att checka in efter klockan 15.00 på ankomstdagen. Utcheckning är innan klockan 12.00 på avresedagen.

Receptionen

Receptionen har öppet dygnet runt. Välkommen om du har några frågor eller behöver hjälp med någonting. Vi har tvättservice (mot en avgift), möjlighet till strykjärn och strykbräda i hotellets strykrum. Du kan beställa väckning eller en frukostpåse (om du måste lämna hotellet tidigt). I receptionen bjuder vi även våra gäster på kaffe och te.

Restaurang och bar

Hotellets restaurang Angelini, serverar À La Carte-rätter med inspiration från Italien och Amerika i en fräsch, modern miljö.  Hotellets pub ”Pipes of Scotland” erbjuder ett stort utbud av whisky och lokal öl samt mat från pubens Á la Carte-meny.  Levande musik flera kvällar i veckan och alltid gratis inträde.  

Frukost
Hotellets omtyckta frukostbuffé serveras i restaurang Angelini.

Gym

Formtoppen, ett fullstort gym med ingång från hotellet har öppet mellan klockan 04.00 och 22.00 och är gratis för våra gäster.

Husdjur

Husdjur är tillåtet på hotellet. Förbokas genom att du ringer direkt till hotellet på telefonnummer 090-134100

I området