ProfilHotels Aveny
Garanterat bäst pris – bara på ligula.se

mån 15 jul 2024 - tis 16 jul 2024

ProfilHotels Aveny

Bekvämligheter

Samtliga 89 rum erbjuder bekvämligheter som minibar med dryck och snacks, vattenkokare för te och och kaffe samt WiFi och tv. Vi bjuder alla gäster på en flaska mineralvatten.

I lobbybaren som är hotellets naturliga mötesplats, finns möjligheten att beställa mat och något att dricka från lobbybarens A la Carte men. Självklart finns det gratis WiFi, så det är fritt fram att både jobba och surfa.

Parkering

Hotel Aveny har egna garageplatser i samma hus. Kan förbokas mot avgift i mån av plats.

In- och utcheckning

Du är välkommen att checka in efter klockan 15.00 på ankomstdagen. Utcheckning är innan klockan 12.00 på avresedagen.

Receptionen

Receptionen har öppet dygnet runt. Välkommen om du har några frågor eller behöver hjälp med någonting. Vi erbjuder tvättservice (mot en avgift) och tillgång till strykjärn och strykbräda i hotellets strykrum. Du kan beställa en frukostpåse om du måste lämna hotellet tidigt. I receptionen bjuder vi även våra gäster på kaffe och te.

Restaurang och bar

Hotellets restaurang Angelini, serverar rätter med inspiration från Italien och Amerika i en fräsch, modern miljö.  Hotellets pub ”Pipes of Scotland” erbjuder ett stort utbud av whisky och lokal öl samt mat från pubmenyn. Levande musik flera kvällar i veckan och alltid gratis inträde.  

Frukost
Hotellets omtyckta frukostbuffé serveras i restaurang Angelini.

Gym

Vi samarbetar med Formtoppen, ett fullstort gym med ingång från hotellet och med Legendary Gym, en maxad träningsanläggning 4 min promenad från hotellet. Priset för våra gäster är 80 kr.

Husdjur

Husdjur är tillåtet på hotellet. Förbokas genom att du ringer direkt till hotellet på telefonnummer 090-134100

I området