Garanterat bäst pris – bara på ligula.se

Umeå hälsocenter

På Hotel Aveny kan vi designa en hälsovistelse som passar just dig, i och med vårt samarbete med företag i samma byggnad – som Polarkliniken, Samtal i Centrum, Umeå Massage och Psykopraktik och Formtoppen gym. 

Hör gärna av dig till oss för mer information!

Behandlingar

Personlig träning – Individuell träningsrådgivning på Formtoppens gym. På Formtoppens gym får du hjälp med att skapa ett träningsupplägg anpassat efter dig som individ. Samtidigt lär de ut både de teoretiska och praktiska kunskaper du behöver ha med dig för att på egen hand lyckas med din träning!

Kostrådgivning – Inkluderar individuell kostkonsultation där ni tillsammans tar fram ett hållbart kostupplägg som passar just dina preferenser, behov, ambitioner och som även är kompatibelt med din vardag!

Klassisk massage – en djupgående muskelmassage som mjukar upp och  påskyndar din muskelåterhämtning. Den ökar cirkulationen och elasticiteten i dina muskler. I behandlingen ingår även tömningar och behandling av triggerpunkter.

Hudvård – Behandling av ytliga kärl i ansiktet, pigmenteringar, ärr, hårborttagning med laser, tatueringsborttagning, LPG och andra hudföryngrande behandlingar.

Craniosakral – Cranio betyder huvud och sakral betyder korsben. Craniosakral är en mycket mild behandlingsmetod där man känner in och behandlar obalanser i det sakrala systemet. Stramhet och muskulära spänningar löses upp genom denna behandlingsmetod och hjälper kroppen att återgå till sin normala och optimala rytm.

Plastikkirurgi – allt från åderbråck, botox, laser och tunga ögonlock till bröst-, mage- och ansiktsoperationer. Gratis konsultation om vad som passar dig.

Samtalsterapi – Har du saker och ting som du funderar på, som du inte riktigt kommer tillrätta med? Vill du få mer energi och kraft ? En väg kan vara via samtal.

Kompetensutveckling – Är du ledare eller chef? Vill du ha hjälp och stöd i ditt arbetsliv/yrkesliv för att bättre förstå och få kunskap om olika psykologiska faktorer samt verktyg för att hantera olika situationer? Vill du utveckla dig själv som ledare? Vi kan alla behöva stöd i arbetet.

Din vistelse på Hotel Aveny

Hotellrum

Välj olika rumstyper från standard single room till lyxig suite.

Restaurang Angelini

  • Frukost – vår generösa frukostbuffé ingår när du bor på Hotel Aveny
  • Lunch – välj bland dagens husman, veckans pasta eller veckans vegetariska.
  • Middag – varmrätt och dessert

 

 

 

 

 

 

Boka

För mer information och bokning, vänligen kontakta Håkan Arestav på Hotel Aveny.