ProfilHotels Nacka
Garanterat bäst pris – bara på ligula.se

tis 16 jul 2024 - ons 17 jul 2024

ProfilHotels Nacka

Bekvämligheter 

I Nacka har du närhet till fantastisk shopping, nöjen och friluftsaktiviteter.  Här finns alltid saker att göra, både på hotellet och i hotellets närhet.

PARKERING

Vi erbjuder parkering för 185 kr per natt utanför hotellet i mån av plats. Närliggande parkeringsmöjligheter i garage, ligger endast en kort promenad från hotellet.

INCHECKNING OCH UTCHECKNING

Du är välkommen att checka in efter klockan 15.00 på ankomstdagen. Utcheckning är innan klockan 12.00 på avresedagen. Önskar du checka in tidigare eller senare är du varmt välkommen att kontakta oss så gör vi vårt bästa för att tillgodose detta!

RECEPTIONEN

Receptionen har öppet dygnet runt. Välkommen om du har några frågor eller behöver hjälp med någonting. Vi har tvättservice (mot en avgift) och i receptionen kan ni låna strykjärn och strykbrädor. Kontakta receptionen så hjälper de till att ställa upp det på ert rum. Du kan beställa väckning eller en tidig frukost om du måste lämna hotellet innan frukostbuffén dukas upp.

RELAX & GYM

På hotellet hittar du ett modernt och välutrustat gym med plats för funktionell träning.
Vår relax är stängd på grund av renovering. 

SHOPPING OCH NÖJEN

Bara en kort resa från hotellet ligger Stockholm City. Du kan välja i princip vilket färdmedel du vill när du ska ta dig in till staden för att shoppa eller ta del av Stockholms kulturliv – med buss, bil eller tvärbanan. Alla sätt är smidiga!

Om du vill hålla dig kvar i området men ändå ta del av riktig “Stockholmsshopping”, så ligger hotellet alldeles intill Sickla köpkvarter. Just detta köpkvarter är en av Stockholms största och mest besökta gallerior, så om du är ute efter just shopping, behöver du inte ta dig långt. Under de kommande åren kommer dessutom hela området i Sickla och Nacka att utvecklas. Nya bostäder, moderna kontor, kultur, natur och mötesplatser samt tunnelbana på intågande gör att Sickla och Nacka kommer vara ännu en anledning att besöka oss. ProfilHotels Nacka är helt enkelt den självklara mötesplatsen!

REKREATION OCH ÄVENTYR

Om du vill vila dig från shopping så är hotellets närmsta grannar Nacka naturreservat och Stockholms skärgård. Sickla sjö, Hellasgården, Klättring på Klätterverket i Sickla, Sickla Padel och Hammarbybacken är några tips, för att bara nämna några, om du är ute efter mer äventyr!

Vårt nya ProfilHotel är helt enkelt perfekt både för dig som vill koppla av och för dig som tycker om att vara aktiv. Med vår generösa frukost får du en bra start på dagen, och i vår relaxavdelning kan du andas ut och koppla av efter en lång, händelserik dag, oavsett om den bestått av möten, shopping eller friluftsliv. 

Att göra

 

Vår fitness- och wellnessavdelning kommer tyvärr ha ett senare premiärdatum. 

Håll utkik på vår hemsida och på våra sociala kanaler för att hålla dig uppdaterad för aktuella premiärdatum