!
Information om corona (covid-19)
Läs mer >

Bekvämligheter Hotel Nacka

I Nacka har du närhet till fantastisk shopping, nöjen, kultur och friluftsaktiviteter, precis runt hörnet. Här finns alltid saker att göra, både på hotellet och i hotellets närhet.

SHOPPING OCH NÖJEN

Bara en kort resa från hotellet ligger Stockholm City. Du kan välja i princip vilket färdmedel du vill när du ska ta dig in till staden för att shoppa eller ta del av Stockholms kulturliv – med buss, bil eller tvärbanan. Alla sätt är smidiga!

Om du vill hålla dig kvar i området men ändå ta del av riktig “Stockholmsshopping”, så ligger hotellet alldeles intill Sickla köpkvarter. Just detta köpkvarter är en av Stockholms största och mest besökta gallerior, så om du är ute efter just shopping, behöver du inte ta dig långt. Under de kommande åren kommer dessutom hela området i Sickla och Nacka att utvecklas. Nya bostäder, moderna kontor, kultur, natur och mötesplatser samt tunnelbana på intågande gör att Sickla och Nacka kommer vara ännu en anledning att besöka oss. ProfilHotel Nacka är helt enkelt den självklara mötesplatsen!

REKREATION OCH ÄVENTYR

Om du vill vila dig från shopping och kulturliv så är hotellets närmsta grannar Nacka naturreservat och Stockholms skärgård. Sickla sjö, Hellasgården, Klättring på Klätterverket i Sickla och Hammarbybacken är några tips, för att bara nämna några, om du är ute efter mer äventyr!

Vårt nya Profilhotel är helt enkelt perfekt både för dig som vill koppla av och för dig som tycker om att vara aktiv. Med vår generösa frukost får du en bra start på dagen, och i vår relaxavdelning kan du andas ut och koppla av efter en lång, händelserik dag, oavsett om den bestått av möten, shopping eller friluftsliv. 

Att göra