Boka hotell
Välj datum
Ange antal
  • 1 natt
Ange antal
Rum 1
  • 1 vuxen
  • 0 barn, 0-12 år
Kontakta oss direkt vid bokningar av 10 rum och/eller 16 personer eller mer.

Har du en kampanj- eller företagskod?

Ange kampanjkod:
Ange företagskod:

Bekvämligheter Hotel Opera

När du bor på Hotel Opera bor du mitt i centrala Göteborg, nära Centralstationen och med bra shoppinggator, nöjen, kultur och sevärdheter runt hörnet. Här finns alltid saker att göra, både på hotellet och i hotellets närhet.

Checka in och checka ut

Du är välkommen att checka in efter kl. 15.00 ankomstdagen. Utcheckning är sedan före kl. 12.00 på avresedagen.

Parkering

Parkering finns alldeles intill i P-hus Nordstan, 180 kr/dygn. Parkeringsbiljett köpes i Hotel Operas reception.

Mat & dryck

Varmt välkommen till Hotel Operas restaurang Brasserie Opera, där vi serverar frukost, lunch och middag. Frukosten är inkluderad i din hotellvistelse. Bor du inte på hotellet är du välkommen ändå och då kostar frukosten 175 kr per person. Serveras vardagar mellan kl. 6.30 – 10.00 och helger mellan kl. 7.00 – 11.00. För dig som måste iväg tidigt går det bra att beställa vår frukostpåse B Fast som sedan kan avnjutas på vägen. Beställ dagen innan i receptionen.

Dagens lunch serveras alla veckodagar mellan kl. 11.30 och 13.30. Du väljer mellan en fisk- och en kötträtt, alternativt veckans vegetariska. Kostar 119 kr och inkluderar även salladsbuffé, soppa, bröd, ramlösa/lättöl, kaffe och kaka.

Middag serveras kvällar från tisdag till och med lördag, med förrätter, varmrätter och desserter från vår välkomponerade och spännande À La Carte-meny. Menyn uppdateras säsongsvis.

I anslutning till restaurangen hittar du vår mysiga loungebar, en plats att samlas på eller att bara ta det lugnt med en kopp kaffe eller ett glas vin. Välkommen!

Fitness

Vårt gym är öppet för våra hotellgäster. På hotellet finns även en wellnessavdelning för relax i pool och två bastus – en torrbastu och en ångbastu. Öppettider för wellnessavdelningen är vardagar mellan kl. 15 och 23.00, samt helger mellan kl. 8 och 23.00

Övrigt …

Vi har fem rum som är anpassade för funktionshindrade. Bokas i förväg.

Vi har även en mycket trevlig mötesanläggning som kan välkomna upp till 60 deltagare i den största möteslokalen och upp till 98 personer i restaurangen.

Receptionen har öppet dygnet runt!

Att göra