ProfilHotels Savoy
Garanterat bäst pris – bara på ligula.se

mån 15 jul 2024 - tis 16 jul 2024

ProfilHotels Savoy

BOKA DITT HYBRIDMÖTE HOS OSS

Vi står redo och ser fram emot att producera hybridmöten tillsammans med dig.

Vi kallar det hybridmöten, då vi tror att ditt behov är att fortsätta mötas, men i en kombination av  fysiskt och digitalt möte. Ett mindre antal personer behöver vara på plats, medan resterande deltagare finns med på länk i det digitala rummet. 

Möjligheten att delta utan att fysiskt vara på plats, men ändå uppleva dynamiken i det fysiska mötet är det nya sättet att mötas på. Då är det viktigt att tekniken stöttar detta och att alla kan komma till tals och integreras i mötet. 

PRODUKTIONEN, TEKNIKEN, RUMMET & UPPLEVELSEN

Oavsett om ni är två deltagare eller tusen personer löser vi  det praktiska – allt från produktion och teknik/rum till upplevelse. Detta är naturligtvis viktiga delar för ett lyckat hybridmöte! 

Vår miljö inbjuder till kreativa möten och tekniken ser vi till stöttar det digitala behovet. Vår erfarenhet inom möten tillsammans med våra samarbetspartners inom teknik och digital möteskoordinering skapar en helhet och trygg inramning för en lyckad produktion och upplevelse. 

HYBRIDMÖTEN 1- 15 pers på plats.

Vi  erbjuder en användarvänlig, trygg och säker teknik. Tekniken lämpar sig för ett mötesrum med  1-15 deltagare på plats och  stödjer olika former av digitala mötesplattformer, t.ex. Zoom, Teams, Google Meet etc. 

Totalt antal digitala deltagare styr du själv genom din digitala mötesplattform. 

Pris: från 1500 sek ex. moms/dag. 

I priset ingår: En dags hyra av teknik för hybridmöten. Mötesrum, eventuell digital möteskoordinering och måltider tillkommer mot offertförfrågan. 

HYBRIDMÖTEN FRÅN STUDIO

Vi bygger en digital sändning ifrån en fysisk studio som riggas i våra inspirerande miljöer, på plats på ProfilHotels Savoy. Härifrån medverkar din kärna i hybridmötet och sänder ut till din publik som deltar på distans. 

Det kan tex. vara en föreläsning, en nätverksträff, en gala eller kick off, där ett mindre antal är på plats och merparten deltar på distans.  Antingen lyssnar din publik eller så integrerar du dem i mötet genom tekniska lösningar som stöttar ert mål och innehåll. Ditt program kan även spetsas med underhållning, extern moderator och föreläsare som deltar från annan ort. Det är bara din fantasi, budget och mål som sätter gränserna.

Vi är med och stöttar hela vägen genom planering, genomförande och uppföljning där produktionen och tekniken tillsammans med miljön och upplevelsen är de centrala delarna. 

Pris lämnas mot förfrågan.

MAT OCH DRYCK

Vi erbjuder vår uppskattade mat och dryck till de personer som deltar på plats. 

Pris lämnas mot förfrågan. 

Vi erbjuder stöd när du känner ungefär så här: 

Jag vet vad jag vill uppnå och vad hybridmötet ska innehålla i stort. Men tiden räcker inte till för att planera drivet och flödet i mötet. Jag vill hitta kreativa och roliga former för att diskutera, lösa problem och dra slutsatser. Ibland vore det till och med bra om någon annan modererar mötet”  /PRODUKTION/

Ena gången vill jag leda hybridmötet från mötesrummet genom ” plug and play”, nästa gång behöver jag en avancerad studiomiljö som sänder ut mötet via länk och samtidigt integrerar deltagarna med intressanta inslag och deras egna medverkan.” /TEKNIK & RUM/

– ”Hur kan mitt hybridmöte fortsätta skapa en vi-känsla? Jag vill skapa energi på mina hybridmöten genom det omtänksamma och oväntade.  Men jag hinner inte själv greja med  att t.ex. visa miljöbilder från regionen och avsluta med någon kul underhållning.” /UPPLEVELSE/

Vi vet att många känner så här just nu! Genom vårt samarbete kan vi erbjuda stöd inom alla delarna, eller någon del, beroende på hur just ditt behov ser ut. 

VÄLKOMMEN ATT BOKA DITT NÄSTA HYBRIDMÖTE HOS OSS PÅ PROFILHOTELS SAVOY! 

Mötesförfrågan

Välkommen att göra en mötesförfrågan med hjälp av nedan formulär. Vi återkommer till dig snarast!

* Vänligen observera att detta endast är en förfrågan och inte detsamma som en bokning.